
Beşiktaş'ın, Kardemir Karabükspor'u farklı mağlup ettiği maçta sarı kart ceza sınırına gelen Oğuzhan Özyakup ve Adriano ile birlikte Talisca ve Pepe de Atiker Konyaspor maçında kart görürse Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.
Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, ligin 21. haftasında Kardemir Karabükspor'u farklı geçti.
Karşılaşmada sarı kart gören Oğuzhan Özyakup ve Adriano Correia, ceza sınırına geldi.
Ligin 23. haftasında Fenerbahçe ile derbi maçında karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ta, bu önemli mücadele öncesi Anderson Talisca ve Pepe ile sarı kart ceza sınırında bulunan oyuncu sayısı dörde çıktı.
- Gelecek hafta Atiker Konyaspor'a konuk olacak siyah-beyazlı ekipte Oğuzhan Özyakup, Adriano, Pepe ve Talisca, bu karşılaşmada sarı kart gördükleri takdirde Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşecek.








