|

Bâri Doria'yı kaçmasın!

Dünya Kupası öncesi Balanta'yı almayan ve bunun pişmanlığını yaşayan Galatasaray, Kolombiyalı için yeniden devrede. Ancak alternatif isimler için de çalışmalar sürüyor. Bunlardan biri de Brezilyalı Doria.

Fanatik
00:00 - 28/06/2014 Cumartesi
Güncelleme: 08:38 - 28/06/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Bâri Doria'yı kaçmasın!
Bâri Doria'yı kaçmasın!

Galatasaray, River Plate'in genç yıldızı Eder Alvarez Balanta için Arjantin ekibinin kapısını çalmış, 10 milyon Euro'luk bonservis bedeli sonrası geri adım atmıştı. Başarılı savunmacının Dünya Kupası'nda sergilediği müthiş performans sonrası adeta pişmanlık yaşayan Sarı- Kırmızılılar, yeniden harekete geçti.

Değerini katladı

Ancak Balanta da değerini katladı. Yönetim şimdi transfer listesinde yer alan bir diğer genç yeteneğin, Doria'nın peşine düştü. 19 yaşındaki oyuncu, özellikle kaptanlığını yaptığı Brezilya U23 takımının kupaya uzandığı Toulon Turnuvası'nda dikkatleri üzerine çekmişti. Sarı- Kırmızılılar, Botafogo'da düzenli olarak forma şansı bulan Doria'nın da Balanta gibi değerini artırma tehlikesi olduğu için bu oyuncunun transferinde zaman kaybetmek istemiyor.

Cim Bom'un önümüzdeki günlerde Doria için uzun vadeye yayılarak ödenecek şekilde 10 milyon Euro'luk bir teklif yapması bekleniyor.

10 yıl önce