|

'Caner Erkin Inter'de'

Galatasaray derbisinde ilk 18'e alınmayan ve kendisi hakkında Fenerbahçe Kulübü tarafından sert bir açıklama yayınlanan Caner Erkin'in Inter ile anlaştığı öne sürüldü. İtalyan basınının son dakika olarak geçtiği habere göre Caner Erkin mavi siyahlı takımla 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni Şafak
22:09 - 13/04/2016 Çarşamba
Güncelleme: 22:42 - 13/04/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Caner Erkin
Caner Erkin

Caner Erkin'in Galatasaray derbisinde kadroya alınmaması gündemdeki yerini koruyor...



Derbi 11'inde olmadığı için Vitor Pereira'ya tepki gösteren ve kadrodan çıkartılan Caner Erkin ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.



İtalyan basınından 'sport medıaset'in haberine göre Caner Erkin, Inter'le 4 yıllık anlaşma sağladı. Roberto Mancini'nin çok istediği oyuncu için transferin artık son aşamada olduğu belirtildi. Ayrıca haberdeki detaylara göre Nagatamo ile sözleşme yenileyen Inter'in Galatasaray'dan sezon başında kiraladığı Alex Telles'i de geri göndereceği aktarıldı.



Yıllık kazancı ne kadar olacak?

Sport Mediaset'in özel haberine göre Caner Erkin, Inter'den yıllık 2.5 milyon euro kazanacak. Sarı lacivertlilerde de aynı paraya oynayan milli futbolcunun futbol hayatını Avrupa'da sürdürmek istediği belirtilirken transferle ilgili resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılacağı belirtildi.




Rıdvan Dilmen de açıkladı

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen NTV Spor'da katıldığı programda Caner'in Inter ile anlaştığını açıklamıştı. İşte Dilmen'in o açıklamaları;


  • Caner'in Inter ile yüzde yüz anlaşma yaptığını duydum. Yıllık 2-2,5 milyon euroluk bir anlaşma. Caner açıklaması Aziz Yıldırım'dan habersiz yapılamaz. Caner'in Fenerbahçe defteri kapanmıştır. Caner seneye muhtemelen Inter'e gidecek.

İşte Caner Erkin'in Inter ile 2020 yılına kadar anlaştığını açıklayan 'sportmediaset'in ses getiren haberi;





















#Caner Erkin
#Inter
#Fenerbahçe
8 yıl önce