|

Çılgın karşılama Portekiz'i şaşırttı

Gazetelerde, "Simao, Almeida, Fernandes ve Quaresma Türkiye'ye geldiğinde Beşiktaşlı taraftarlar havalimanını festival alanına çevirdi" diye yazdı

00:00 - 4/01/2011 Salı
Güncelleme: 02:03 - 4/01/2011 Salı
Yeni Şafak
Çılgın karşılama Portekiz'i şaşırttı
Çılgın karşılama Portekiz'i şaşırttı

Simao, Almeida ve Fernandes'in İstanbul'a gelişi Portekiz basınında geniş yer buldu. Abola Gazetesi, “Portekiz dörtlüsü bayram havasında karşılandı” başlığı ile haberi verirken, Simao, Fernandes, Almeida ve Quaresma'nın Türkiye'ye inişlerinde taraftarların sıcak ilgisi ile karşılandıklarını siyah-beyazlı taraftarların havalimanını adeta festival alanına çevirdiğini yazdı. Diário de Not'cias internet sitesinin yaptığı haberde ise “Simao, Fernandes ve Almeida İstanbul'da deliler gibi karşılandı. Polis, yıldız oyuncuları karşılamaya gelen tarafatarları kontrol etmekte güçlük yaşadı. Hava alanın kapılarının camları kırıldı. Simao, Fernandes ve Almeida, Quaresma ile birlikte Beşiktaş'n basketbol maçını izledi” denildi. Alman medyası da Almeida'nın İstanbul'da 'Şampiyon gibi' karşılandığını yazdı. Gazete W.Bremen'in Almeida'nın yerine aldığı İsveçli Denni Avdic'i kimsenin karşılamadığını da yazdı.


Nihat tercümanlık yaptı

Tercüman Tuğkan Keçecioğlu'nun İstanbul'a gelmemesi nedeniyle Schuster'in İspanyolca tercümlerini Nihat yaptı.


Sezer Öztürk için görüşmeler sürüyor

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, futbolcuları Sezer Öztürk'ün Beşiktaş'a takas yoluyla transferiyle ilgili görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Ünal, 'Henüz bitmiş bir şey yok, pazarlık halindeyiz. Görüşmelerimiz sürüyor' dedi. Sezer ise bu konuda kendisinin elinde birşey olmadığını belirterek, "Başkanımızla Beşiktaş kulübü görüşüyor. Şu an Eskişehirspor'dayım” dedi.


13 yıl önce