Diego Ribas Melo'yu aradı!

Akşam
00:0014/07/2014, Pazartesi
G: 14/07/2014, Pazartesi
Yeni Şafak
Yeni Şafak Haberlerini Daha Sık Gör: Tıkla ve Google'da Favorilere Ekle!
Diego Ribas Melo'yu aradı!
Diego Ribas Melo'yu aradı!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego Ribas, Juventus'tan arkadaşı Melo'dan Fenerbahçe için bilgi aldı. Melo, 'Fenerbahçeliler beni ben onları hiç sevmem, hatta nefret ederiz. Ama Türkiye'nin en güçlü kulüplerinden birisi, orada mutlu olursun' dedi.

Diego Fenerbahçeli yöneticilerle sohbet ederken laf lafı açtı. Brezilyalı, Türkiye'ye gelirken bir çok isimle görüşmüştü. Alex, Zico, Cristian... Ama bir isim daha söylendi, Felipe Melo... Galatasaraylı Melo ile de Diego'nun bir telefon görüşmesi olmuş.

İki oyuncu 2009'da Juventus'ta birlikte forma giymişti. Serie-A'da birlikte başarı için mücadele etmişler, birlikte gollere sevinmişlerdi. Diego da, Galatasaraylı Melo'yu eski takım arkadaşı olduğu için aradı ve kendisinden F.Bahçe ile ilgili şu çarpıcı bilgileri aldı.

'Seveni çok fazladır'

Melo, Diego'ya telefonda, "F.Bahçeliler beni sevmezler ben de onları sevmem. Hatta birbirimizden nefret ederiz. Ama Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birisine gidiyorsun. Güçlü kulüptür, taraftarı çok heyecanlıdır. Kamuoyunda çok etkili bir kulüp. Seveni de çok fazladır. Orada çok mutlu olursun" dedi.