|

Emre zirvede

Fenerbahçe Kaptanı, ligde geride kalan 27 haftada maç başına en fazla başarılı pas yapan oyuncu oldu. Forma giydiği maçlarda 1468 kez topla buluşan Emre, 1177 isabetli pas yaptı ve yüzde 88’lik bir oranla oynadı

Yeni Şafak
04:00 - 24/04/2015 Cuma
Güncelleme: 00:38 - 24/04/2015 Cuma
Yeni Şafak

Fenerbahçe'nin orta sahadaki tecrübeli ismi Emre Belözoğlu, ilerleyen yaşına rağmen sahada basmadık yer bırakmıyor ve orta sahada pas dağılımını organize eden oyuncu konumunda önemli bir görev üstleniyor. Süper Lig'de geride kalan 27 haftada 53 isabetli pas ortalamasıyla maç başına en fazla başarılı pas yapan oyuncu olarak zirvede yer alan Emre, 1468 kez topla buluşurken, 1177 isabetli pas yaptı ve yüzde 88'lik isabetli pas yüzdesiyle oynadı. Fenerbahçe Kaptanı, ilerleyen yaşına rağmen hiçbir zaafiyet yaşamıyor. Tecrübeli futbolcu bunu disiplinli ve planlı çalışmasına borçlu. Sezon başında özel bir klinikte yoğun bir programa katılarak kampa kuvvetli bir şekilde gelen, sabahları erken kalkan Emre, kendisi için hazırlanan özel programı uyguluyor, düzenli bir hayat yaşıyor. Bu şekilde sakatlıklardan korunduğu ifade edilen tecrübeli yıldız, gençlere de tavsiyelerde bulunuyor.



Henüz hiçbirşey kazanmış değiliz


Fenerbahçeli Webo ve Kadlec, İkitelli StarCity Outlet Center'daki Fenerium Mağazası'nda düzenlenen organizasyona katılarak taraftarların formalarını imzaladı. Dönem dönem sahada yeterince görev alamasa da takıma verdiği katkıdan memnun olduğunu dile getiren Kamerunlu golcü, lig yarışıyla ilgili olarak "Zorlu maçlar bizi bekliyor. Henüz bir şey bitmiş değil. Tamamen işime odaklanmış durumdayım. Son üç maçta elde edilen galibiyetlerden ve bunlarda katkım olduğundan dolayı çok mutluyum. Şu anda hiçbir şey kazanmış değiliz. Aynı şekilde devam ederek, sezon sonunda hedeflerimize ulaşmalıyız” dedi. Kadlec ise "Her iki kupayı da müzemize getirmek istiyoruz" diye konuştu.



Löw: F.Bahçe için en iyisi İsmail Kartal


Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, Aykut Kocaman döneminde koşu ve sprint mesafeleriyle ilgili brifing verdiği teknik direktör İsmail Kartal'ın F.Bahçe için en doğru isim olduğunu söyledi. Şampiyonluk yarışında favorisinin F.Bahçe olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, "Fenerbahçe şampiyon olmasa da kulüp için en iyi isim İsmail Kartal. Dostluğumuz eskilere dayanır. Kartal, açık sözlü ve öğrenmeyi çok seven bir insan. Zamanında onun bir teknik direktör gibi düşündüğünü fark ettim" dedi. F.Bahçe'nin yaşadığı silahlı saldırıya da değinen Löw, "Bu olay beni çok sarstı. Mutlaka yapanlar bulunmalı, üstü kapanmamalı" ifadelerini kullandı.







#Fenerbahçe
#emere
#Joachim Löw
9 yıl önce