|

Fatih Terim yıldız golcüyü veto etti

Golcü transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da gündeme Fernando Torres isminin geldiği ancak teknik direktör Fatih Terim'in tecrübeli isme onay vermediği belirtildi.

Yeni Şafak
10:28 - 6/12/2018 الخميس
Güncelleme: 10:50 - 6/12/2018 الخميس
Diğer
Terim yönetimindeki Galatasaray, Süper Lig'de 14 haftada topladığı 24 puanla 4. sırada yer alıyor.
Terim yönetimindeki Galatasaray, Süper Lig'de 14 haftada topladığı 24 puanla 4. sırada yer alıyor.

Devre arasında golcü transferi başta olmak üzere, takıma takviye yapacak olan Galatasaray’da İspanyol golcü Fernando Torres gündeme geldi ancak veto yedi.

Hürriyet'te yer alan habere göre formasını giydiği Japonya’nın Sagon Tosu takımı küme düşünce sözleşmesi gereği serbest kalma hakkına sahip olan Torres, menajeri tarafından sarı-kırmızılı kulübe önerildi. 34 yaşındaki golcüye teknik direktör Fatih Terim ve kurmaylarının 'Hayır' dediği aktarıldı.

Teklif sonrası Torres, analiz ekibi tarafından mercek altına alındı. Teknik heyete sunulan raporda, İspanyol eski günlerinden çok uzak olduğu kaydedildi.

"Takıma katkısı olmaz"

Teknik heyet yaptığı değerlendirmede "Herkesin aklında kalan görüntüsünün çok uzağında. Galatasaray’a ve takıma ekstra katkısı olmaz" diyerek, Fernando Torres önerisini geri çevirdi.

  • Geçen temmuz ayında, olan Atletico Madrid’den, Japonya Ligi ekiplerinden Sagan Tosu'ya giden tecrübeli yıldız forma giydiği 17 maçta sadece 3 gol atarken, 2 de asiste imza attı.

#Fernando Torres
#Galatasaray
٪d سنوات قبل