|

Feghouli'de mutlu son

Galatasaray, uzun süredir peşinde olduğu West Ham United'ın Cezayirli sağ kanat oyuncusunda mutlu sona ulaştı. 28 yaşındaki yıldızın, bugün sağlık kontrolünden geçirildikten sonra resmi sözleşmeye imza atması ve sezonun ikinci haftasındaki Osmanlı maçında sahada olması bekleniyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 12/08/2017 Cumartesi
Güncelleme: 03:43 - 12/08/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
​Feghouli'de mutlu son
​Feghouli'de mutlu son

Yeni sezon öncesi kadrosunu Bafetimbi Gomis, Younes Belhanda, Maicon, Mariano, Fernando ve Badou NDiaye gibi isimlerle takviye eden Galatasaray'ın, İngiliz ekibi West Ham United'ın sağ kanat oyuncusu Sofiane Feghouli transferinde de mutlu sona ulaştığı kaydedildi. Cezayirli oyuncuyu kadrosuna katmak için hem oyuncunun kulübüyle arasındaki alacak sorununu çözmesini hem de İngiliz ekibine ödenecek bonservis bedelindeki taksitlendirmeyi netleştirmeye çalışan sarı-kırmızılı cephe için bir sorunun kalmadığı belirtildi. 28 yaşındaki oyuncunun, bugün İstanbul'da olmasının beklendiği kaydedildi. Sağlık kontrollerinden geçirilecek Feghoul'nin, ardından kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayacak sözleşmeye imza atmasının planlandığı da sızan haberler arasında yer alıyor. Galatasaray yönetiminin, oyuncunun lisansını yetiştirmek için uğraştığı ancak Feghouli'nin sezonun ikinci haftasında oynanacak Osmanlıspor karşılaşmasında sahada olmasının beklendiği ifade edildi.

3+1 YILLIK SÖZLEŞME YAPILACAK

Sarı-kırmızılıların, Cezayirli oyuncuyla 3+1 yıllık sözleşme yapmayı planladığı belirtildi. Galatasaray yönetiminin, oyuncuya yıllık 3.8 milyon Euro garanti ücret vereceği de kaydedildi. Sarı-kırmızılıların, West Ham'a ise bonservis bedeli olarak 4.5 milyon Euro vereceği, bunu da 4 eşit taksit halinde ödeyeceği ifade edildi. 28 yaşındaki oyuncu, İngiliz kulübüyle 21 resmi maça çıkarken ağları 3 kez havalandırdı. Feghouli, takım arkadaşlarına da 3 asist yaptı. Sarı-kırmızılı yönetimin, gün içerisinde oyuncuyla ilgili resmi açıklamayı da yapması bekleniyor.

  • Selçuk İnan'ın durumu belirsiz
  • Galatasaray'da ligin ilk haftasındaki Kayserispor maçı öncesi Selçuk İnan belirsizliği yaşanıyor. Deneyimli futbolcu, sağ üst adalesindeki sakatlık nedeniyle son çalışmaya katılmadı. Teknik direktör Igor Tudor, Selçuk'un yetişmemesi durumunda farklı bir orta saha kurgusu oluşturacak. Fernando ve NDiaye'den memnun olan Tudor, taktik antrenmanlarda son kararını verecek. Tolga Ciğerci'yi de göz önüne alan Hırvat teknik adamın, hücumda Belhanda'ya şans vermesi bekleniyor.
Üyeler istedi toplantı bu ay

G.Saray Divan Kurulu, üyelerin başvurusu üzerine olağanüstü toplanıyor. Haziran sonrası 2 ay tatil kararı alan divan kurulu, yeterli üyenin başvurusuyla olağanüstü toplantı yapacak. Üyelerden 44'ünün ıslak imzasıyla getirilen olağanüstü toplantı önerisi, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar tarafından bireysel başvuru gerektiği itirazıyla reddedildi. Dün 20 olan yeterlilik sayısına bireysel başvurularla ulaşıldı. Kurul, 16 Ağustos Çarşamba olağanüstü toplanacak.

#Galatsaray
#Feghouli
#Selçuk İnan
7 yıl önce