|

Galatasaray Johansen ve Rodallega'yı bitiriyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve transfer çalışmaları kapsamında Serdar Aziz ve Emrah Başsan'ı kadrosuna katan Galatasaray, Rodallega ve Johansen'e imza attırmaya hazırlanıyor.

Yeni Şafak
13:08 - 10/07/2016 Pazar
Güncelleme: 13:44 - 10/07/2016 Pazar
Yeni Şafak
Galatasaray Kulübü iki transferde  sona yaklaştı.
Galatasaray Kulübü iki transferde sona yaklaştı.

Yeni sezona teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde hazırlanan Galatasaray, Celticli Johansen ve Akhisar Belediyesporlu Hugo Rodallega transferinde sona yaklaştı.



Para + Donk ve Tarık

Galatasaray'ın Akhisar Belediyespor yönetimi ile yaptığı transfer görüşmesinde Ryan Donk ve Tarık Çamdal'ı Rodallega karşılığında Ege temsilcisine önerdiği bonservis olarak ise 1.5 milyon euro teklif ettiği aktarıldı. Kullanmadığı oyuncuları elden çıkartmak isteyen sarı kırmızılı yönetimin transferde son aşamaya geldiği ifade edildi. Rodallega'nın Akhisar'ın yeni sezon hazırlıklarına katılmaması da transferin bitmek üzere olduğu şeklinde yorumlandı.




Johansen ile anlaşma tamam

Celticli Johansen transferinde de büyük yol kateden Galatasaray, başarılı orta saha oyuncusunun menajeriyle anlaştı. Transferdeki tek sıkıntı ise Celtic teknik direktörü Rodgers'ın oyuncuyu bırakmamak istememesi. Sarı kırmızılıların yıllık ücret konusunda oyuncuyu cezbettiğini belirten İskoç basını Rodgers'ın gitmek isteyen bir oyuncuyu tutmasının zor olacağını belirtti.


Galatasaray'ın bonservisi için 2 milyon euro önerdiği Norveçli futbolcu için teklifini 2.5 milyon euroya çıkarttığı ve Celtic'in kararının beklendiği öğrenildi.



  • Johansen transferinin gerçekleşmesi halinde Galatasaray'da Norveçli futbolcu sayısı 2'ye yükselecek. Bilindiği üzere sarı kırmızılılar devre arasında da Norveçli sağ bek Martin Linnes'i kadrosuna katmıştı.











#Galatasaray
#Rodallega
#Johansen
8 yıl önce