"Galatasaray'ı yener şampiyon oluruz"
01:00, 18/02/2014, SalıG: Güncelleme: 10:58, 18/02/2014, Salı
Yeni Şafak
"Galatasaray'ı yener şampiyon oluruz"
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bursaspor galibiyeti sonrası adeta aşka geldi. Orman, "Bu destek olduğu müddetçe bu takımın sırtı yere gelmez. Buna tüm kalbimle inanıyorum." dedi.
Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman, Bursaspor galibiyeti sonrası hem iddialı konuştu hem de zoru başaran futbolcularını ödüllendirdi.
Öncelikle zor şartlar altında bile olsa Olimpiyat Stadı'nı dolduran taraftarlarına teşekkür eden Başkan Orman, 'Bu destek olduğu müddetçe bu takımın sırtı yere gelmez. Bu destekle biz Galatasaray'ı da yeneriz ve şampiyon oluruz. Buna tüm kalbimle inanıyorum. Bu oyuncuların bu mücadelesi ayakta alkışlanır. Haksız bir şekilde 10 kişi kalan çok az takım bu zorluğun altından kalkabilir' şeklinde konuştu. Bu arada Başkan Orman, Bursaspor galibiyetiyle zirve yarışında iddalı hale gelen takımı da ödüllendirdi. Orman, 3 galibiyete 60 bin TL olan primi 10 bin TL zam yaparak oyuncu başı primi 70 bin'er TL çıkardı. Orman'ın futbolculara 'Yeter ki onlar kazansın biz onları ödüllendirmeye hazırız' şeklinde mesaj gönderdiği de ifade edildi.
Başlıklar :