|

Gomez'in aklında G.Saray var

2013 yılında Bayern Münih’ten Fiorentina’ya 15.5 milyon Euro’ya transfer olan ancak İtalya’da Münih günlerini aratan Alman golcü, Galatasaray’ın teklifi için “Düşünüyorum” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 16/06/2015 Salı
Güncelleme: 10:02 - 16/06/2015 Salı
Yeni Şafak

Galatasaray'da forvet arayışları devam ederken İtalya'dan ilgi çekici bir iddia geldi. Çizme basınından La Nazione'nin yaptığı haberde Mario Gomez'in, sarı-kırmızılı takıma yakın olduğunu yazdı. Gazete, Gomez'in senelik 4 milyon Euro civarında bir ücret istediğini, kulübü Fiorentina'nın ise yıldız golcü için 10 milyon Euro bonservis bedeli belirlediğini kaydetti. 2013 yılında Bayern Münih'ten Fiorentina'ya 15.5 milyon Euro karşılığında transfer olan ancak İtalyan ekibinde çıktığı 47 karşılaşmada sadece 14 gol atabilen Alman golcü, Fiorentina tarafından gözden çıkarılırken Gomez cephesinden Galatasaray'a yeşil ışık yandı. 29 yaşındaki golcü, yaptığı açıklamada Fiorentina ile ayrılığın kaçınılmaz olduğunu belirtirken “Galatasaray'ı düşünüyorum" demekle yetindi. Gomez'in detay vermese de G.Saray iddiasını doğrulaması sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.




Galatasaray'la sezonu çifte kupayla kapatan ancak sezon sonunda ayrılık imalarında bulunarak taraftarı şaşırtan Felipe Melo için yetkili ağızdan net ifadeler geldi. Felipe Melo'nun menajeri Jose Rodriguez, Brezilyalı yıldızın Galatasaray'dan ayrılacağını doğruladı. Melo'nun Galatasaray'dan ayrılmaya gönüllü olduğunu aktaran Brezilyalı menajer, “Melo, Galatasaray'dan ayrılma ihtimalini kafasına koydu. Zaten gelecek sezon sözleşmesi sona erecek. İnter ile olabilecek teklifleri değerlendiriyoruz. Brezilya'ya da dönebiliriz. Ancak kısacası İnter ile anlaşmak üzereyiz. Fakat şu an için yüzde 100 bir anlaşma yok" ifadelerini kullandı.




#Galatasaray’ın
#Mario Gomez
#La Nazione
9 yıl önce