|

Güneş'ten gözdağı!

Trabzonspor Teknik Direktörü, oyuncularına her maçın bu kadar kolay olmayacağı uyarısını yaparak, “İyi oynayanların başımın üstünde yeri var. Ancak kendini vermeyen olursa canını yakarım" dedi.

Kamil Anahar
00:00 - 11/01/2010 Pazartesi
Güncelleme: 23:38 - 10/01/2010 Pazar
Yeni Şafak
Güneş'ten gözdağı!
Güneş'ten gözdağı!

Türkiye Kupasında, Denizli Belediyespor'u 6-0 mağlup eden Trabzonspor'da moraller yükseldi. Denizli Belediye maçı sonrası farklı galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik eden deneyimli teknik adam futbolcularına sert uyarılarda da bulundu. Güneş, futbolculara her maçın bu kadar kolay olmayacağı uyarısında bulunarak, "Avrupa kupalarına katılmanın en kestirme yolu Türkiye Kupası'nı kazanmak. Bu takımda kimse kendisi veya benim için oynamamalı. Herkes Trabzonspor'un başarısı için oynamalı. İyi oynayanların başımın üstünde yeri var. Ama kendini vermeyen olursa canını yakarım" dedi. Takımın Antalya kampındaki performansından genel olarak memnun olduğunu da söyleyen başarılı çalıştırıcı, yönetimin sürdürdüğü transfer çalışmalarının bir an önce sonuçlanmasını beklediğini de sözlerine ekledi.


Ferhat: Rehavete kapılmayacağız

Trabzonspor'un genç solbeki Ferhat, Denizli Belediyespor karşısındaki 6-0'lık galibiyetin rehavetine kapılmayacaklarını söyledi. Bu sezon kupayı kaldırmak istediklerini belirten Ferhat, “İlk maçtaki G.Saray mağlubiyetinden sonra Denizli maçını kazanmamız çok iyi oldu. Şimdi rehavete kapılmadan A.Gücü'nü de yenerek grupta iddialı konuma gelmek istiyoruz” dedi.


Gökhan A.Gücü maçına yetişiyor

Bordo-mavili takımın önceki gün oynadığı Denizli Belediyespor maçında sakatlanan Gökhan Ünal'ın durumunun ciddi olmadığı öğrenildi. Denizli Belediye karşısında 50. dakikada rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrası yerde kalan ve oyuna devam edemeyen golcü oyuncunun korkulacak bir şeyinin olmadığı Ankaragücü maçında oynayabileceği açıklandı.


Şener, Gutierrez için Kolombiya'ya gidiyor

Ligde ikinci yarı öncesi kadrosunu yabancı bir forvetle takviye etmeyi planlayan Trabzonspor'da Güney Amerika seferi başlıyor. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bugün Kolombiya'ya giderek Teofilo Gutierrez için kulübü Atletico Junior ile görüşmeler yapacak. Şener bu görüşmenin ardından Arjantin'e geçerek listedeki diğer golcüler Dario Gandin, Rodriguez, Nieto, Boselli ve Ignacio Piatti için de girişimlerde bulunacak.


14 yıl önce