|

İlk transfer Donk

Galatasaraylı Ryan Donk’un sözleşmesi, bir maç daha oynaması durumunda otomatik olarak uzayacak. Fernando’dan memnun olmayan teknik heyetin, Bursaspor maçında Hollandalı futbolcuya forma vermesi ve Donk’un 1 yıl daha sarı-kırmızılı formayı giymesi bekleniyor.

Haber Merkezi
08:59 - 15/03/2019 Cuma
Güncelleme: 09:12 - 15/03/2019 Cuma
Yeni Şafak
Ryan Donk bu sezon Süper Lig’de 13, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 6 ve UEFA Avrupa Ligi’nde de 1 kez forma giydi.
Ryan Donk bu sezon Süper Lig’de 13, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 6 ve UEFA Avrupa Ligi’nde de 1 kez forma giydi.

Galatasaray’ın ilk transferi Ryan Donk olacak. Bursaspor maçında 11’de sahaya çıkması beklenen Hollandalı futbolcunun sözleşmesi otomatik olarak bir yıl uzayacak.

Antalyaspor karşılaşmasında sonradan oyuna giren Donk, ikinci yarıda atılan gollerle gelen 5-0’lık galibiyette önemli rol oynamıştı. Fernando’dan memnun olmayan teknik heyetin, Bursa deplasmanına Donk ile başlaması ve Emre Akbaba’yı yedek soyundurması bekleniyor. Bursa’da 21. maçına çıkacak olan Donk’un sözleşmesi de otomatik olarak 1 yıl uzayacak. 1 milyon 900 bin Euro garanti ücret alan 32 yaşındaki futbolcuya ayrıca, 200 bin Euro bonus ödenecek.

Onyekuru için Sevilla iddiası

Öte yandan sezon başında Galatasaray’ın Everton’dan kiraladığı Henry Onyekuru, performansı ile Avrupa’nın büyük takımlarının dikkatini çekmeye devam ediyor. 21 yaşındaki Nijeryalı futbolcu için son olarak İspanyol ve İtalyan gazetelerinden Sevilla iddiası ortaya atıldı. Sevilla’nın öncelikle bonservisi Milan’da bulunan Andre Silva’nın bonservisini almak istediği, alamaması halinde ise Onyekuru’ya yöneleceği iddia edildi


#Ryan Donk
#Galatasaray
5 yıl önce