|

Garry Rodrigues: Kalıyorum

G.Saray’dan ayrılacağı söylentiler bulunan Rodrigues, ülkesinde bir arkadaşıyla yaptığı sohbette samimi açıklamalar yaptı. 27 yaşındaki oyuncu, “Ayrılmayı değil, kontratımı uzatmayı düşünüyorum. Üstelik Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağız” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 21/06/2018 Perşembe
Güncelleme: 09:00 - 21/06/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Garry Rodrigues önemli açıklamalarda bulundu.
Garry Rodrigues önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’dan ayrılacağı yönünde söylentiler bulunan Garry Rodrigues önemli açıklamalarda bulundu. Tatil için ülkesi Yeşil Burun Adaları’nda bulunan oyuncunun, burada bir arkadaşıyla gerçekleştirdiği sohbette kullandığı samimi ifadeler sosyal medyada sarı-kırmızılı taraftarların büyük ilgisini gördü. Galatasaray’la 2 yıl daha sözleşmesinin olduğunu belirten bu sezon çok başarılı bir sezon geçiren 27 yaşındaki oyuncu, “Ben ayrılmayı değil hatta kontratımı uzatmayı düşünüyorum. Türkiye’de ve Galatasaray’da mutluyum. Üstelik Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağız. Alacağım ücret de iyi. Ailem de Türkiye’de mutlu ve keyifleri yerinde. Türkler çok keyifli, futbolculara çok saygı duyuyorlar. Her yerde durduruyorlar. Galatasaray, Türkiye’nin en büyüğü” dedi.

F.BAHÇE DERBİLERİ ÇILGINCA GEÇİYOR

Taraftarın kendisine gösterdiği ilgiden de son derece memnun olduğunu belirten Garry Rodrigues, “Her yerde fotoğraf çektirmek istiyorlar, resim sonrası video soruyorlar, hatta para bile soruyorlar. İlgi duyulmak çok güzel. Türkiye’de yaşamak çok güzel, orada saygı görüyorsunuz, taraftarlara çok saygı duyuyorum. 55 bin kişilik stat hep doluyor. Derbiler harika... Çok çılgınca... Maça çıkmadan milyonlarca mesaj alıyorsunuz. Hele Fenerbahçe karşılaşmaları yaklaşınca ve oynayınca çılgınca mesajlar alıyorsunuz. Taraftarlar çağırdığı zaman onlara doğru gidip, elini kaldırarak oley çektirmek bambaşka bir duygu. Bütün stat coşuyor ve bu harika bir şey” ifadelerini kullandı.

Nagatomo’da mutlu son

Galatasaray’a geçtiğimiz sezonun devre arasında İtalyan ekibi İnter’den kiralık olarak gelen ve sergilediği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan sol bek Nagatomo hakkında taraftarları heyecanlandıran bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basınından Sky Italia, sarı-kırmızılıların İnter ile 3 milyon Euro’ya anlaşmaya vardığını duyurdu. Yapılan görüşmeler sonrasında teklifini 2.5 milyon Euro’ya çıkaran sarı-kırmızılıların, 4 milyon Euro isteyen İnter’e 3 milyon Euro önerdiği ve anlaşmaya varıldığı ifade edildi. Dünya Kupası sonrası imzaların atılması bekleniyor.

#Galatsaray
#Transfer
6 yıl önce