|

Messi'nin forma koleksiyonunda dikkati çeken detay

Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi, önceki günlerde sosyal medya hesabından forma koleksiyonunu paylaşmıştı. O fotoğraftaki bir detay dikkatlerden kaçmadı.

Yeni Şafak
16:43 - 11/05/2017 Perşembe
Güncelleme: 17:07 - 11/05/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Lionel Messi'nin forma koleksiyonunu paylaştığı fotoğraf tartışmalara neden oldu.
Lionel Messi'nin forma koleksiyonunu paylaştığı fotoğraf tartışmalara neden oldu.

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi önceki günlerde çektirdiği bir fotoğrafla gündem olmuştu. Arjantinli isim, evinde özel bir bölüm ayırarak rakip olduğu ve dostları olan futbolculardan aldığı formaları takipçileriyle paylaşmıştı. Ancak paylaşılan bu fotoğrafta bir çok futbolcu yer alırken Cristiano Ronaldo'nun olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Messi, bu fotoğrafında Ronaldo'nun formasını bilerek mi sakladı şeklinde sorular sorulurken Portekizli yıldızın formasının Messi'de olup olmaması merak konusu oldu.

İşte Lionel Messi'nin paylaştığı forma koleksiyonu;


Tavanda görülenler;
  • Thierry Henry, Cesc Fabregas, Nedved ve Deco
Yerde görülenler;
  • Boilesen (Ajax), Lamberti (Aldosivi), Susaeta (Athletic Bilbao), Lavezzi (PSG), Manolas (Roma), Vangioni (River Plate), De Vincenti (Apoel), Riedewald (Ajax), Mario Sergio (Apoel), Alessandro Matri (Milan)
Duvarda görülenler;
  • Veron, Casillas, Yaya Toure, Ustari, Leo Franco, Digne, Halilovic, Milito, Pique, Fabregas, Agüero, David Luiz, Suarez, Lanzini, Totti, Dani Alves, Lahm, Di Maria, Juanfran, Aimar, Arda.

"Arda'nın forması nerede?" diye sorarsanız, milli yıldızımızın Atletico Madrid'de oynarken ki forması asılı formalar arasında sol altta yer alıyor.

Arda ve Messi formaları değişti

11 Ocak 2014'te oynanan ve 0-0 sona eren Atletico Madrid-Barcelona maçının ardından Arda Turan ve Lionel Messi formalarını değişmişti. 

#Lionel Messi
7 yıl önce