Menü

Geri

EDİSYON   :

TRTRENENARARFRFRRURUURUR
62

Bildirimler

NBA'de 5 maç yapıldı. Batı Konferansı'nın zirvesinde yer alan San Antonio Spurs ile Oklahoma City Thunder karşılaştı. Evsahibi Spurs, Brezilyalı pivotu Tiago Splitter'ın 21 sayı ve 10 ribaundla oynadığı maçı 105-93 kazandı.

Fransız oyun kurucusu Tony Parker'dan yoksun Spurs'de Kawhi Leonard 17, Daniel Green 16 sayıyla oynadı. All-Star oyuncular Tim Duncan, 13 sayı, 8 ribaund ve Emanuel Ginobili 12 sayıyla galibiyette pay sahibi oldu.

Karşılaşmayı 17 top kaybıyla tamamlayan Thunder'da ise 26 sayı, 6 ribaund, 5 asist kaydeden Kevin Durant, 25 sayı, 6 ribaund, 6 asistle oynayan Russell Westbrook ve 13 sayı, 16 ribaund, 3 blokla 'double double' yapan Serge Ibaka'nın performansı mağlubiyeti önleyemedi.

NBA'de Türkiye'yi temsil eden basketbolculardan Enes Kanter'in, takımı Utah Jazz, ağırladığı Detroit Pistons'ı 103-90 yenerek, Lakers'a kaptırdığı Batı'nın 8'inci sırasını geri aldı.

Jazz'da Maurice Williams, 20 sayı ve 6 asistle sahanın en skorer ismi olurken, Al Jefferson, 16 sayı, 10 ribaundla 'double double'a imza attı. Yedek oyunlar Enes Kanter, 14 sayı, 8 ribaund ve Marvin Williams da 14 sayı, 6 ribaundluk katkı yaptı.

Üst üste 6'ncı maçını kaybeden Pistons'da pivot Greg Monroe, 15 sayı ve 13 ribaundla 'double double' yaptı. Oyun kurucu Jose Calderon'un, 14 sayı, 7 asist ve kenardan gelerek 15 sayı üreten Rodney Stuckey'nin gayreti de galibiyeti getirmedi.

Warriors, Knicks'i yendi

Batı Konferansı takımlarından Golden State Warriors, konuk ettiği Doğu ekibi New York Knicks'i 92-63 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Warriors'da Stephen Curry, 26 sayı, 6 ribaund, Klay Thompson, 23 sayı, 5 ribaund, 3 top çalma ve All-Star forvet David Lee, 21 sayı, 10 ribaund, 8 asistle galibiyetin mimarları oldu.

Amare Stoudemire'ın forma giymediği Knicks'de All-Star oyuncu Carmelo Anthony, 15'de 4 isabetle 14 sayı ve 10 ribaund üretebildi. Maçı yüzde 27,4 saha içi isabet oranıyla bitiren Knicks'de Raymond Felton, 10 sayı, 5 ribaund ve çaylak oyuncu Chris Copeland, 15 sayı, 6 ribaundla ayakta kalmaya çalıştı. 9 sayı kaydeden J.R. Smith, Harrison Barnes'a yaptığı sportmenlik dışı faulden ötürü maçtan ihraç edildi.

NBA'e 8 maçla devam edilecek.

Toplu sonuçlar şöyle:

Philadelphia 76ers-Brooklyn Nets: 106-97

San Antonio Spurs-Oklahoma City Thunder: 105-93

Utah Jazz-Detroit Pistons: 103-90

Phoenix Suns-Denver Nuggets: 93-108

Golden State Warriors-New York Knicks: 92-63

Yorumlar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...