|

Nihat Kahveci sahalara dönüyor

Aa
00:00 - 19/11/2008 Çarşamba
Güncelleme: 18:00 - 19/11/2008 Çarşamba
Yeni Şafak
Nihat Kahveci sahalara dönüyor
Nihat Kahveci sahalara dönüyor

Şenhan Bolelli - İspanya 1. Futbol Ligi takımlarından Villarreal'in formasını giyen Türk futbolcu Nihat Kahveci, yaklaşık1.5 ay süren sakatlığından sonra tamamen iyileşti.


La Liga'nın 5. haftasında Sporting de Gijon ile oynanan maçta sakatlanan Nihat, geçtiğimiz pazartesi gününden itibaren antrenmanlara başlarken, özellikle takımla birlikte çalışmaya başlamaktan dolayı psikolojik olarak kendini iyihissettiğini söylüyor. Villarreal'in bugün "B" takımı ile oynadığı ve 3-2 kazandığı antrenman maçında 2 gol atan Nihat'ın, Joseba Llorente'ninsakatlığından dolayı gelecek cumartesi günü Valladolid ile oynanacak lig maçındakadroya alınması bekleniyor.


Öte yandan, La Liga'nın şu dönemde en sorunlu kulübü olarak gösterilenReal Madrid, sakatlanarak sezonu kapatan Hollandalı forvet oyuncusu Ruud VanNistelrooy'un yerine ara transferde İnter'de forma şansı bulamayan HernanCrespo'yu almaya çalışıyor. 33 yaşındaki Arjantinli futbolcunun menajeri Madrid'egelerek kulübün futbol direktörü Pedja Mijatoviç ile müzakerelere başladı. Basınasızan bilgilerde, Real Madrid'in sezon sonuna kadar Crespo'yu istediği, ancakArjantinli futbolcunun 2010 Haziran ayına kadar sözleşme istediği iddia edildi.

15 yıl önce