|

Fatih Karagümrük'te Andrea Pirlo dönemi sona erdi

Bu sezon başı Fatih Karagümrük'ün teknik direktörlüğüne getirilen ünlü İtalyan teknik adam ve eski futbolcu Andrea Pirlo ile yollar ayrıldı. Detaylara haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

14:32 - 24/05/2023 Çarşamba
Güncelleme: 16:57 - 24/05/2023 Çarşamba
Yeni Şafak
Andrea Pirlo
Andrea Pirlo

Süper Lig'de 35.haftada Trabzonspor'a deplasmanda 4-1 mağlup olan Fatih Karagümrük'te teknik direktör Andre Pirlo ile yolların ayrıldığı açıklandı.


Fatih Karagümrük'ten yapılan açıklamada, "Sayın Andrea Pirlo ve teknik ekibi ile önümüzdeki sene devam edemeyeceğimiz gerekçesiyle kendisine ve ekibine geleceklerini planlamaları için sezon sonuna kadar izin verdik. Kulübümüz bu süreci en etkili şekilde kullanarak, öncelikle kalan üç maçını da kazanmak için çalışacak ve aynı zamanda yeni sezon için en doğru planlamayı yapacaktır. Andrea ile geçirdiğimiz bir sezondan dolayı çok mutlu olduğumuzu belirtir ve kulübümüze kattıklarından dolayı teşekkür eder, gelecekte ona ve ekibine başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.


Sezon başı takımın başına geçen İtalyan teknik adam, İstanbul ekibinde 34 maça çıkarak 11 galibiyet, 11 beraberlik, 12 mağlubiyet yaşadı. Karagümrük 44 puanla Süper Lig'de 9. sırada yer alıyor.


Fatih Karagümrük'te sezonun geri kalan kısmında takımın başında Alparslan Erdem olacak.



#Süper Lig
#Fatih Karagümrük
#Andrea Pirlo
10 ay önce