Menü

Geri

EDİSYON   :

TRTRENENARARFRFRRURUURUR
62

Bildirimler

Luz Stadı'ndaki maça şampiyonluk için çıkan Benfica, ligin son sırasındaki Olhanense'yi Lima'nın 58 ve 60. dakikada kaydettiği gollerle 2-0 yenerek puanını 73'e yükseltti. 16 takımın mücadele ettiği ligdeki en yakın takipçisi Sporting Lizbon ile arasındaki farkı 7'ye çıkaran Benfica, bitime 2 hafta kala tarihindeki 33. şampiyonluğuna ulaştı.

UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale yükselen Benfica ayrıca Porto'nun 3 sezonluk şampiyonluk serisine de son verdi.

'Portekiz ligini en fazla kazanan takım' unvanını elinde bulunduran Benfica'yı, 27 şampiyonlukla Porto ve 18 şampiyonlukla Sporting Lizbon takip ediyor.

Yorumlar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...