|

Roberto Carlos, veliahtını açıkladı

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Roberto Carlos, kendi futbol stiline en yakın gördüğü ve Real Madrid'in de ısrarla almasını istediği futbolcunun Perulu Juan Manuel Vargas olduğunu söyledi.

İha
00:00 - 20/11/2009 Cuma
Güncelleme: 14:38 - 20/11/2009 Cuma
Yeni Şafak
Roberto Carlos, veliahtını açıkladı
Roberto Carlos, veliahtını açıkladı

Brezilya'ya dönüp dönmeyeceği tartışmaları gündemdeki sıcaklığını koruyan Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Roberto Carlos, halefini açıkladı.


Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sol bek oyuncularından birisi olarak gösterilen ve uzun yıllar Real Madrid ve Brezilya Milli Takımı'nda sayısız başarılara imza atan Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, halefini açıkladı. Peru21.pe adlı Peru'daki bir internet haber sitesinin sorularını yanıtlayan Carlos, kendi futbol stiline en yakın gördüğü ve Real Madrid'in de ısrarla almasını istediği futbolcunun Perulu Juan Manuel Vargas olduğunu söyledi. Carlos, şu anda İtalya Serie A'da Fiorentina forması giyen Vargas'ın Real Madrid'de oynayabilecek yüksek kalitede bir futbolcu olduğunu da sözlerine ekledi.


5 Ekim 1983 Lima doğumlu olan Perulu sol kanat oyuncusu Vargas, hem bek olarak hem de orta sahanın solunda hücuma dönük olarak gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Vargas ayrıca tıpkı Roberto Carlos gibi serbest vuruştan kaydettiği gollerle de göz dolduruyor. Vargas, Peru Milli Takımı'nda da düzenli olarak forma giyiyor.


Vargas, 2008 yılı Mayıs ayında basında çıkan Real Madrid'e transfer oldu iddialarının aksine aynı yılın Temmuz ayında 12 milyon euro transfer bedeliyle Fiorentina'ya katılmıştı.

14 yıl önce