|

Rüştü kendini sakatladı

Ayağında ağrıları olan milli kaleci, teknik heyetin 'aut atışlarını kullanma' uyarılarını dinlemedi; dün çekilen MR'ında dizinde yırtık tespit edildi.

Engin Albayrak
00:00 - 20/12/2009 Pazar
Yeni Şafak
Rüştü kendini sakatladı
Rüştü kendini sakatladı

Rüştü'nün Bursaspor maçında sakatlanmasının nedeninin teknik heyeti dinlememesi olduğu öğrenildi. Maç öncesinde sağ ayak üst ön adalesinde ağrıları olan ve teknik heyetten aut atışlarını kullanmaması uyarısını alan milli kalecinin bu uyarılara aldırış etmemesinin ağrılarının sakatlığa dönüşmesine neden olduğu kaydedildi. Dün MR'ı çekilen Rüştü'nün adalesinde yırtık tespit edildi. CSKA maçında burnu kırılan tecrübeli file bekçisinin bu kez de dizinden operasyon geçirmesi gündemde. Rüştü'nün yerine kaleye geçen Korcan, hafta içi Manisaspor ile oynanacak kupa maçında da görev alacak. Sakatlığı süren Hakan'dan sonra Rüştü'nün de oynamayacak olması nedeniyle Korcan'ın yedeği ise A2 takımından Umut olacak.


Ferrari göze geldi

Beşiktaş savunmasının göz bebeği Ferrari'ye nazar değdi. Bursaspor maçının 2. yarısında Fink ile çarpışan ve ambulansla hastaneye götürülen yıldız futbolcunun göz kemiği tabanında kırıklar olduğu açıklandı. Gözünde ödem oluşan Ferrari'nin 1 hafta sonra operasyon geçireceği ve 3 ay boyunca maskeyle oynayacağı bildirildi. İtalyan oyuncuyla çarpışan Fink'in ise kafasının iki yerinde yırtık olduğu ve durumunun kontrollerin ardından netleşeceği öğrenildi.




14 yıl önce