|

Serdar Dursun: "Kafamızı kaldırmamız lazım"

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Mücadele sonrasında açıklamalarda bulunan sarı-lacivertli futbolcu Serdar Dursun, "Kafamızı kaldırmamız lazım. Daha çok maç var. Silkelenip, kendimize inanıp devam etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi
09:45 - 30/11/2021 вторник
Güncelleme: 10:11 - 30/11/2021 вторник
Yeni Şafak
Miha Zajc ve Serdar Dursun
Miha Zajc ve Serdar Dursun

Deplasmanda Göztepe ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'nin, lider Trabzonspor ile arasındaki puan farkı 12'ye çıktı. Teknik direktör Vitor Pereira, hedef oklarında yer alırken, sarı-lacivertli takımda bir çözüm üretilemiyor. Göztepe maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Fenerbahçeli futbolcu Serdar Dursun, bir an önce kendilerine gelmeleri gerektiğini söyledi. Dursun'un açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

"Daha iyi olmalıyız"

"Oyuncular birbirine alışıyor. Ceza sahasında çoğalamadık. Orta yapamadık. Hocamız ortalar yapın, ceza sahasına girin dedi. Yenemezsen nedenleri araman lazım. Daha iyi olmalıyız"

Trabzonspor itirafı

"3 puan için Göztepe'ye gelmiştik. Zorlu bir maçtı. Trabzon'u yakalamak için 3 puana ihtiyacımız vardı. Kafamızı kaldırmamız lazım. Daha çok maç var. Silkelenip, kendimize inanıp devam etmeliyiz."

  • "Performansımızı yukarı çekmeliyiz"
  • "Birbirimizi tanıyoruz. 1 Temmuz'dan beri buradayız. Çok maç var. Herkes elinden geleni yapıp performansını üste çekmeli. Daha çok maç var."

#Fenerbahçe
#Serdar Dursun
#Trabzonspor
2 лет назад