|

Sergen Yalçın ilk kez konuştu: "Yöneticiler altımı oydu"

Teknik direktör Sergen Yalçın, Beşiktaş'ta yaşadığı ayrılıkla ilgili sessizliğini bozdu. Takımın başında Lizbon deplasmanındayken başka hocayla görüşüldüğünü belirten Yalçın, "Beşiktaşlı yöneticiler benim altımı oydu" dedi.

10:07 - 3/03/2022 Perşembe
Güncelleme: 10:43 - 3/03/2022 Perşembe
Yeni Şafak
Sergen Yalçın
Sergen Yalçın

Geçen sezon Beşiktaş ile Süper Lig ve Türkiye Kupası'nı kazanan Sergen Yalçın, bu sezon alınan kötü sonuçların ardından takımdan ayrılmıştı. Yalçın, siyah-beyazlı kulüpteki ayrılığı hakkında ilk kez konuştu.


Sergen Yalçın'la görüştüğünü söyleyen Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, başarılı çalıştırıcının sözlerini aktardı. İşte Engin'in ağzından Sergen Yalçın'ın açıklamaları:

"1,5 ay beni aramadılar"

  • "Sen de biliyorsun Sinan abi bu yönetimin bana yaptıklarını. Bütün yaz beraberdik. Sadece Beşiktaş taraftarı için imza attım. Sezon başında 1-1,5 ay beni aramadılar. Sen biliyorsun bunları."
"Lizbon deplasmanında başka hocayla görüştüler"

  • "Ben Beşiktaş'ın teknik direktörüyüm. Lizbon deplasmanına Şampiyonlar Ligi maçı için gittiğimizde gidip başka teknik direktörle (Pinheiro) görüştüler. Beşiktaş yönetimi bana çok şey yaptı, altımı oydular."
"Beşiktaş taraftarı için sözleşme imzaladım"
  • "Ahmet (Çebi) Başkan iyi bir insan, onunla bir sorunum yok ama onu yanlış yönlendirenler var. Ben Beşiktaş taraftarı için sezon başında sözleşme imzaladım."
"Çok şey var, hepsini anlatacağım"

  • "Bu sezon takım çalıştırmayacağım, belki seneye de çalıştırmam. Çok şey var, hepsini anlatacağım. Beşiktaşlı yöneticiler benim altımı oydu."

#Beşiktaş
#Sergen Yalçın
#Sinan Engin
2 yıl önce