|

Sol Bamba ve Emre tamam

Transferi yürüten Asbaşkan Nevzat Şakar, Bamba'nın 20 Haziran'da tatilini bitirip Trabzon'a geleceğini, imzaların o tarihten sonra atılacağını kaydetti

00:00 - 14/06/2012 Perşembe
Güncelleme: 01:56 - 14/06/2012 Perşembe
Yeni Şafak
Sol Bamba ve Emre tamam
Sol Bamba ve Emre tamam

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor. Souleymane Bamba ve Bucasporlu Emre Güral'ı renklerine bağladı. Bordo-mavili kulüpte transfer görüşmelerini yürüten Asbaşkan Nevzat Şakar, transfer müjdesini de veren isim oldu.

İki oyuncuyla anlaşma sağladıklarını açıklayan Şakar, transfer sürecini şöyle aktardı: 'Bamba'nın kulübüyle ilgili bazı pürüzler vardı. Oyuncuyla anlaşmıştık ancak bonservis konusunu çözemiyorduk. Nihayetinde o sorun da çözüldü ve Bamba transferi gerçekleşti. Futbolcu şu an tatilde. 20 Haziran'dan sonra Trabzon'a gelecek ve burada kendisiyle resmi sözleşme imzalanacak. Emre Günal'ın da kulübü Bucaspor ile anlaştık, bu oyuncu da önümüzdeki sezon Trabzonspor forması giyecek.'

Bamba ve Emre, Trabzonspor'un bu sezonki 2. ve 3. transferi oldu. Bordo-mavililer, daha önce Gençlerbirliği'nden Yasin Özterin ile anlaşma sağlamıştı.

Polonyalı futbolcu Glowacki'yle yolların ayrılmasından sonra stoper arayışlarına girişen bordo-mavililer, Bamba ile temasa geçmişti. 27 yaşındaki stoperle yapılan görüşmelerde her konuda anlaşma sağlayan Trabzonspor, kulübüyle de olan pürüzleri gidererek transferi olumlu sonuçlandırdı.


Trabzonspor Alper için son teklifini yaptı

Leichster City'nin Fildişi'li stoperi Sol Bamba G,Birliğinden Yasin ve Bucaspor'dan Emre'yi renklerine bağlayan Trabzonspor, Gaziantepspor'un savunma oyuncusu Serdar Kurtuluş ve Eskişehirsporlu Alper Potuk için de girişimlerini sürdürüyor. Bordo-mavililerin yüksek bonservis bedeli nedeniyle vazgeçtiği Alper için bir teklif daha ileteceği öğrenildi. Trabzonspor Kulübü'nün Alper için Eskişehirspor Kulübü'ne paranın yanında takas olarak Tayfun'u vermeyi önereceği iddia edildi.



12 yıl önce