|

Topuz kadroda

F.Bahçe'de son günlerin tartışılan oyuncusu Mehmet Topuz, Denizlispor maçınının 18 kişilik kadrosunda yer aldı. Sakat Özer Hurmacı ise Denizli'deki Fenerium açılışı için kafileye dahil edildi. Semih, Carlos, Ali Bilgin ve Edu ise Denizli'ye götürülmedi.

00:00 - 9/08/2009 Pazar
Güncelleme: 03:40 - 9/08/2009 Pazar
Yeni Şafak
Topuz kadroda
Topuz kadroda

F.Bahçe, sezonun ilk maçında Denizlispor deplasmanında galibiyet hedeflerken teknik direktör Christoph Daum, 4 oyuncuyu çeşitli sebeplerden dolayı kadroya almadı. Son günlerin tartışılan ismi Mehmet Topuz ile sakatlığı devam eden Özer Hurmacı 20 kişilik Denizlispor kadrosunda yer aldı. Mehmet Topuz'un 18 kişilik maç kadrosunda yer alacağı bildirilirken Özer ve kaleci Mert Günok'un ise Denizli'de bugün hizmete girecek Fenerium Mağazası açılışı için götürüldüğü bildirildi. Sakat Semih, Roberto Carlos ve Edu'nun yanı sıra Ali Bilgin de Denizli'yi götürülmedi.

ÖNDER GURUR DUYDU

A Milli Futbol Takımı'nın Ukrayna ile yapacağı özel maçın aday kadrosuna davet edilen Önder Turacı, büyük gurur yaşadığını söyledi. Belçika Futbol Federasyonu'ndan gerekli izni alamaması nedeniyle, uzun süre milli forma şansından uzak kalan Önder, amacının, F.Bahçe'de değişmez isimlerden biri haline gelip, tekrar tekrar A Milli Takım'a çağrılmak olduğunu vurguladı.


SÜPER LİG'DE DİĞER MAÇLAR
G.BİRLİĞİ-KAYSERİ
Stat: Ankara 19 Mayıs

Saat: 21.00

Hakem: Fırat Aydınus

MANİSA-ESKİŞEHİR
Stat: Manisa 19 Mayıs

Saat: 21.00

Hakem: M.İlker Coşkun

BURSA-KASIMPAŞA
Stat: Bursa Atatürk

Saat: 21.00

Hakem: Taner Gizlenci


15 yıl önce