|

Trabzon'a Burak dopingi

Trabzonspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada bir süredir görüşme-lerde bulunulan Burak Yılmaz ile anlaşmaya varıldığı resmi imzanın da 25 Temmuz Pazartesi günü saat 12.00'de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde atılacağı duyuruldu.

Kamil Anahar
00:00 - 23/07/2011 Cumartesi
Güncelleme: 00:40 - 23/07/2011 Cumartesi
Yeni Şafak
Trabzon'a Burak dopingi
Trabzon'a Burak dopingi

Trabzonspor, iç transferde, sözleşmesini uzatmak için uzun süredir görüşmelerde bulunduğu başarılı futbolcusu Burak Yılmaz ile her konuda anlaşmaya vardığını açıkladı. Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Burak ile bir süredir iç transfer görüşmelerinin sürdüğü belirtilerek, “Burak Yılmaz ile her konuda anlaşmaya varıldı. Buna göre oyuncumuz 25 Temmuz Pazartesi günü saat 12.00'de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenecek olan törenle yeni sözleşmesini imzalayacak” ifadelerine yer verildi. Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'de rakip filelere 19 gol atan Burak Yılmaz, gol krallığında Fenerbahçeli futbolcu Alex'in ardından ikinci sırada yer almıştı.

Trabzonspor'un Burak Yılmaz'ın sözleşmesini 3 yıl daha uzatması beklenirken, yıllık aldığı ücretin de çok ciddi bir miktar artırıldığı öğrenildi. Trabzonspor'da geçen yılın en formda oyuncusu olan Burak Yılmaz, hedefinin bordo-mavili formayla şampiyonluk yaşayıp Avrupa'ya gitmek olduğunu söyledi. Bu arada yönetim, Engin Baytar'ın da sözleşmesini uzatmak için görüşmeleri sürdürüyor. Trabzonspor ile Engin arasında gerçekleşen görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenilirken, başarılı oyuncunun önümüzdeki hafta sözleşmesini uzatmak için resmi imzayı atması bekleniyor.


Trabzonsporlu futbolcular yat gezisiyle stres attılar

Trabzonsporlu futbolcular, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki Benfica maçı öncesinde yatla denize açılarak stres attı. Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, hazırlıklarını sürdüren futbolcuların yoğun antrenman programı gerçekleştirdikleri belirtilerek, stres atmak için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki marinadan yatla denize açıldıkları ifade edildi. Açıklamada, oyuncuların kısa bir turun ardından güneşin ve denizin tadını çıkardıkları vurgulandı.



13 yıl önce