|

Transferini duyurdular

Partizan, Trabzonspor'da kamp kadrosuna dahil edilmeyen Diabate'yi kadrosuna kattığını duyurdu.

Haber Merkezi
13:39 - 7/07/2022 Perşembe
Güncelleme: 17:10 - 7/07/2022 Perşembe
Yeni Şafak
Geçen sezonu Giresunspor'da kiralık olarak geçiren Diabate, 34 maçta 6 gol atıp, 3 asist yapmıştı.
Geçen sezonu Giresunspor'da kiralık olarak geçiren Diabate, 34 maçta 6 gol atıp, 3 asist yapmıştı.

Trabzonspor'un 2020-21 sezonu başında Leicester City'den 1.5 milyon Euro karşılığında kadrosuna dahil ettiği 26 yaşındaki Fousseni Diabate, Partizan yolcusu oluyor.

Transfer olduğu sezon, Abdullah Avcı'nın takımın başına geçtikten kısa bir süre sonra kadro dışı bıraktığı Malili kanat, sezonu Göztepe'de tamamlamıştı. Geçtiğimiz sezon kamp kadrosuna dahil edilmeyen futbolcu bu sefer de Giresunspor'a kiralanmış ve sezonu orada geçirmişti.

Sözleşmesinde son yıla giren ve teknik direktör Abdullah Avcı'nın yine kamp kadrosuna dahil etmediği futbolcu, Trabzonspor ile yol ayrımına geldi.

KAP açıklaması yapıldı

Trabzonspor, 'kendinize kulüp bulun' dediği ve kamp kadrosuna dahil etmediği futbolculardan Diabate'yi Partizan'a gönderiyor. Bordo-mavili kulüp KAP açıklamasında; "Profesyonel futbolcumuz Fousseni Diabate'nin Partizan Kulübüne kesin transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla" ifadelerine yer verildi.

Sırbistan kulübü, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Yerel saatle 15.00'te yeni futbolcumuzu tanıtacağız" dedi.

  • Diabate, Trabzonspor formasıyla sadece 7 maça çıkmıştı.



#Trabzonspor
#Diabate
#Partizan
#Transfer
2 yıl önce