|

Huawei P30 tasarımıyla ilgili CEO'dan açıklama geldi

Huawei’nin geçtiğimiz günlerde Paris’te tanıttığı P30 serisi büyük beğeni toplamıştı. Özellikle yeni kamera teknolojisiyle dikkatleri üzerine çeken Huawei P30 Pro’nun alt çerçevesi bazı eleştirilere maruz kalmıştı. Şirketin CEO’su Richard Yu, Huawei P30 Pro tasarımıyla ilgili bir açıklamada bulundu.

Yeni Şafak
09:49 - 2/04/2019 Salı
Güncelleme: 09:55 - 2/04/2019 Salı
Huawei CEO'su Richard Yu.
Huawei CEO'su Richard Yu.

Huawei P30 serisi cihazların alt çerçevesinin kalın olması bir süredir bazı kullanıcılar tarafından eleştiriliyor. Teknoloji devinin yetkilileri de bu durumun farkına varmış olacak ki bu konuda açıklama yaptı. Huawei'nin CEO’su Richard Yu, alt çerçevenin kasıtlı olarak ince tutulmadığını belirtirken, hatalı dokunmaların önüne geçmek için böylesi bir adımı attıklarını kaydetti.


Cihazın alt kısmının kalın bir tasarıma sahip olması nedeniyle kullanıcılar hatalı dokunma riskini azaltıyor. Hatalı dokunma durumu özellikle ince çerçeveli ekrana sahip telefonlarda hayli sık görülüyor ve kullanıcıların bu yönde şikayetlerinin artarak devam ettiği biliniyor.

Huawei P30 serisi telefonlar 6 Nisan saat 12:00'da İstanbul İstinyePark'ta açılacak Huawei Deneyim Mağazası ve İzmir MaviBahçe'de bulunan Huawei Deneyim Mağazası'nda deneyimlenerek satın alınabilecek.

#Huawei
#P30
#P30 Pro
#Akıllı telefon
5 yıl önce