|

LG G6 suya dayanıklı kasa ile gelebilir

LG’nin yeni amiral gemisi G6 cihazı hakkında video paylaşım sitesi YouTube üzerinde yeni bir video paylaşıldı. Şirket tarafından paylaşılan videoda yeni telefona ait ipuçlarına yer verildi.

Yeni Şafak
10:44 - 12/01/2017 Perşembe
Güncelleme: 12:41 - 23/02/2017 Perşembe
Yeni Şafak
LG yayınladığı videoda "İdeal akıllı telefona dair dilekleriniz gerçekleşecek. Bu telefonun Şubat 2017'deki gelişi için beklemede kalın." mesajını paylaşıyor.
LG yayınladığı videoda "İdeal akıllı telefona dair dilekleriniz gerçekleşecek. Bu telefonun Şubat 2017'deki gelişi için beklemede kalın." mesajını paylaşıyor.

LG'nin yeni amiral gemisi G6 suya dayanıklı kasa ile gelebilir. LG tarafından YouTube üzerinde paylaşılan videoda insanlara “İdeal akıllı telefonunuzun nasıl olmasını istersiniz?" sorusunu yöneltiyor. İnsanlar genellikle kompakt kasa içine yerleştirilmiş büyük ekran, suya dayanıklılık, gelişmiş kamera ve her şeyin ötesinde “güvenilir" bir telefon istiyor. LG, videonun sonunda bu özelliklerin hepsinin yeni amiral gemisi telefonunda bulunacağının işaretini veriyor.




Söz konusu videoda şirket “İdeal akıllı telefona dair dilekleriniz gerçekleşecek. Bu telefonun Şubat 2017'deki gelişi için beklemede kalın." mesajını paylaşıyor. Bu bilgiler ışığında LG G6'nın şubat ayı sonunda yapılacak olan MWC 2017'de tanıtılacağı ihtimalini kuvvetlendiriyor. Videodaki sorulara verilen cevaplar ve şirketin mesajı ise Güney Koreli şirketin ilk kez bir G serisinde bir telefona suya dayanıklı kasa ile çıkması ihtimalini kuvvetlendiriyor. LG, bu ihtimal gerçekleştiği takdirde ilk kez suya dayanıklı bir amiral gemisi telefona sahip olmuş olacak.









#LG G6
7 yıl önce