|

Note 7 değişim programı başladı

Samsung'un Galaxy Note 7 için başlattığı değişim programı Türkiye'de resmen başladı. Bataryası arızalı olan Note 7'lerin Samsung servislerine götürülmesi gerekiyor. Yeni telefonların dağıtımına ekim ayının ortasında başlanacak.

Yeni Şafak
16:33 - 22/09/2016 Perşembe
Güncelleme: 13:46 - 22/09/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Türkiye'deki Galaxy Note 7 kullanıcıları için değişim programını başlattı. Bildiğimiz üzere batarya problemi nedeniyle Galaxy Note 7'nin satış ve dağıtımı 2 Eylül tarihinde durdurulmuş, ardından değişim programının da kısa süre içinde başlayacağı açıklanmıştı.





Samsung, yeni cihazların güvenlik ve kalite kontrollerinin en üst standartlarda gerçekleştirileceğini açıkladı. Aynı sorunun yeni Note 7'lerde yer almayacağı konusunda ise güvence verildi.




Önceki haberlerimizde değişim programına katılmayanlar için bir güncelleme yayınlanacağını belirtmiştik. Samsung nihayet beklenen güncelleme açıklamasını da yaptı. 25 Eylül'den itibaren değişim programına verilmeyen Note 7'ler için yeni bir güncelleme yayınlanacak ve bu telefonlar maksimum %60 şarj edilebilecek. Böylelikle kullanıcıların değişim programına katılması teşvik ediliyor.





Ayrıca değişen Note 7'lerin kutusun etiket kısmında siyah bir kare olacak. Böylece telefonun yeni nesil bataryaya sahip olduğu anlaşılacak. Bununla birlikte telefonun batarya simgesi de yeşil renkte olacak.



Değişim programıyla ilgili detaylı bilgilere Samsung'un

erişebilirsiniz.



#Samsung Türkiye
#Galaxy Note 7
#Değişim Programı
8 yıl önce