|

Selfie tutkunlarına çift ön kameralı telefon

Çinli telefon üreticisi Vivo, çift ön kameralı telefon tanıtması bekleniyor. 17 Kasımda yapacağı lansman öncesi ortaya çıkan tanıtım görseli de çift ön kameranın söylentilerini doğrular nitelikte.

Yeni Şafak
16:32 - 1/11/2016 Salı
Güncelleme: 13:44 - 1/11/2016 Salı
Yeni Şafak
17 Kasımda tanıtımı yapılacak Vivo X9'da 20 ve 8 megapiksel çözünürlüğe sahip iki adet ön kameranın yer alacağı dile getirilen iddialar arasında.
17 Kasımda tanıtımı yapılacak Vivo X9'da 20 ve 8 megapiksel çözünürlüğe sahip iki adet ön kameranın yer alacağı dile getirilen iddialar arasında.

Çinli telefon üreticisi Vivo yeni modelleri ile gelmeye hazırlanıyor. 17 Kasımda gerçekleştireceği lansmanda Vivo X9 ve Vivo X9 Plus modellerini tanıtacak. Tanıtım görsellerini paylaşan firma, telefonunda çift kameranın yer alacağı sinyallerini veriyor.



Firmanın yakın zamanda tanıtımını yapacağı Vivo X9, Selfie tutkunlarına yönelik olduğu dile getiriliyor. Çift ön kamera ile geleceği düşünülen telefonun ön kameralarından biri 20 megapiksel diğeri ise 8 megapiksel olacağı iddia arasında yer alıyor. Söz konusu telefonun nasıl bir ön kamera deneyimi sunacağı ise henüz bilinmiyor.





Çinli firmanın yeni gözdesi Vivo X9, gücünü Snapdragon 653 işlemcisinden, Adreno 510 grafik işlemcisinden ve 4 GB/6 GB RAM'den alacağı ifade ediliyor. 64 GB hafızalı telefonda USB-C bağlantının olması bekleniyor. Henüz hakkında kesin bir bilgi bulunmayan Vivo X9 ve X9 Plus hakkındaki tüm detaylar 17 Kasım'da netlik kazanacak.



#Snapdragon
#Vivo X9 Plus
#Vivo X9
#Vivo
#Çift ön kamera
#Selfie
7 yıl önce