|

Yeni Talisman aileleri sevindirecek

Dünyanın en çok araç satan otomotiv üreticilerinin başında gelen Renault, yeni bir tasarım ile sevenlerinin karşısına çıktı. Talisman modeli ile herkesin beğenisini toplayan otomotiv devi, geniş araç konseptini sportif tasarımla birleştirmeyi başardı.

Yeni Şafak
10:57 - 8/03/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Sportif tasarımı ve motor gücü görenleri hayrete düşürüyor.
Sportif tasarımı ve motor gücü görenleri hayrete düşürüyor.

Dünyanın en çok araç satan otomotiv üreticilerinin başında gelen Renault, yeni konsept aracı ile görenlerin beğenisini kazanmayı başardı. Sportif ve güçlü bir Talisman modeli ile sevenlerinin karşısına çıkan otomotiv devi, piyasada bulunan Talisman modellerine kıyasla araca daha farklı bir form kazandırmayı başarmış.


S- Edition versiyonuyla sunulan araca 1.8 TCe 225 benzinli motor eşlik ediyor. Özelikle Station tasarımı ile geniş ailelerin tercihi arasına girecek bu arca Renault spor bir hava kazandırmış. Siyah deri/kırmızı dikişli döşeme ve gösterge tablosunu, deri direksiyon simidi, vites kolu kaplaması ve S-Edition işlemeli aksesuarlar tamamlamış.


Ayrıca 4-Control paketi ile hayranlarına sunulacak olan araçta, 19 inç alüminyum jantlar ve Elektronik Amortisör Kontrol sistemi pakette standart olarak sunulacak.

Başta geniş ailelere hitap eden bu sportif otomobilin ne zaman ve hangi fiyat etiketi ile satışa sunulacağı şimdilik bilinmiyor.

#Talisman
#Renault
#S- Edition
6 yıl önce