|

Televizyonda zengin içerik devri

Televizyon izleme alışkanlıklarımız kısmen değişti. Artık istediğimiz yerde istediğimiz kanalı izliyor, sadece istediğimiz kanalları takip edebiliyoruz. İstediğin yerde ve zamanda televizyon devriyle birlikte sinema, müzik ya da spor; ilgi duyduğunuz alanla ilgili yapımlar izlemek hiç zor değil.

iLAN
16:18 - 2/11/2018 Cuma
Güncelleme: 16:21 - 2/11/2018 Cuma
Diğer
Eğlence
Eğlence

İlgi duyduğumuz alanlarda içerikleri olan platformları takip ediyoruz. İstediğin yerde istediğin zaman televizyon izlemenin en keyifli yanlarından biri de belli saatlere bağlı kalmadan istediğimiz programları izleyebilmek. Artık TV Platformları kullanıcılara en uygun, en pratik ve en hesaplı paketleri sunmaya çalışıyor. Bu alandaki ilk örnek Türkiye’nin en büyük internet servis sağlayıcısı Türk Telekom’un sunduğu Tivibu hizmeti. Türk Telekom’un yeni nesil TV platformu Tivibu’nun kampanyaları da oldukça cazip. Bu teklifler, Türk Telekom mobil kullanıcılarının çok uygun fiyata çok iyi ve en dolu içerikli televizyon izlemesine imkan veriyor. Üstelik yeni kampanya sayesinde Tivibu, Basketbol Süper Lig maçlarını, Türk Telekom mobil müşterilerine özel fiyat avantajı sayesinde seyircisi ile ayda sadece 9.90 TL fiyatı ile buluşturuyor.

Tivibu’daki binlerce film, dizi, spor, belgesel, müzik ve çocuk içeriklerinden ayda sadece 9.90 TL ile faydalanabilirsiniz.

#türk telekom
#tivibu
#eğlence
5 yıl önce
default-profile-img