|

Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk Filistin sorusu geceye damga vurdu: Tüm Türkiye’yi duygulandıran anlar

13:07 - 6/11/2023 Pazartesi
Güncelleme: 13:08 - 6/11/2023 Pazartesi
Yeni Şafak

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasında Filistin sorusu geceye damga vurdu. Eyüp İşler adlı yarışmacı, 1 milyon TL değerindeki soruyu açtırmayı başardı. 1 milyon TL değerindeki Filistin sorusunda İsrail'in yıllardır Filistin halkına uyguladığı zulme dikkat çekildi. İmirzalıoğlu'nun Gazze'de yaşanan vahşete dair açıklamaları ise sosyal medyada gündem oldu.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasında Filistin sorusu geceye damga vurdu.


1 milyon TL'lik soru, İsrail'in saldırılarına maruz kalan Filistin ile ilgiliydi. Soruda, "İsrail'in işgal ettiği Filistin topraklarında Filistin bayrağı ve renklerini yasaklaması sonrası, hangisi protesto sembolü haline gelmiş ve bir dönem sokakta onu taşıyanlar tutuklanmıştır?" denildi.


'Karpuz dilimi' yanıtıyla doğru cevabı veren yarışmacıdan sonra ünlü sunucu ve oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, söz alarak Gazze'de yaşanan vahşete dair konuştu.


"Bütün dünya bir gözünü kapatarak izliyor"

Soru üzerine Filistin'de yaşananlara ilişkin duygularını aktaran Kenan İmirzalıoğlu, "İnşallah o topraklara barış gelir, oradaki sivil insanların ölümü son bulur. Sivillerin ölmesi hepimizin içini acıtıyor. Gazze'deki sivilleri, bütün dünya bir gözünü kapatarak, bir kulağını tıkayarak izliyor. Gerçekten haklının yanında olmuyorlar. İnşallah kendini büyük gören ülkeler, insani vicdani bir şekilde son bulur. Oradaki insanlar için dua ediyoruz" diye konuştu.

#Gazze
#Kim Milyoner Olmak İster
#Kenan İmirzalıoğlu
#İsrail
6 ay önce