|
Bir yıl önce basında bugün
Yeni Şafak

İthal Bakan krizi!- IMF Türkiye Masası Şefi Carlo Cottarelli'nin dışardan Bakan gibi, hükümete 'ekonomide ince ayar' emirleri yağdırması herkesi çileden çıkardı.

Hürriyet

İtalya'da çamur faciası- İtalya'nın tatil beldesi Salvatore kenti yakınlarındaki bir kamp alanını aniden basan çamur seli, çoğu yaşlı 12 kişinin ölümüne 5'inin de kaybolmasına yol açtı.

Milliyet

'Bizi Euro yaktı'- Euro'nun dolar karşısındaki değer kaybı ihracatı ve turizmi kötü vurdu. Enflasyon hedefinin sapmasında da euro başrolde.

Sabah

Erdoğan'a ikinci şok- Başsavcı Savaş'ı hedef gösterdiği iddiasıyla dava açıldı ve 5 yıla kadar hapsi istendi.

Zaman

Ekonomiyle ilgilenin- TÜSİAD Başkanı Yücaoğlu'ndan hükümete: Öncelik ekonomide. Ülke bütünlüğü ve laiklik konusunda ciddi çalışmalar mutlaka yapılmalı. Ancak tek konu bu olmamalı. Bizim arzumuz Türkiye'nin esas gündemi olan ekonomik istikrar ve AB'ye uyum gibi konuların öncelikle takip edilmesi. Halkın beklentisi bu yönde.

Radikal

Kararlılık gösterisi- 2. Ekonomi Zirvesi'nde hükümet, ekonomi bürokratları ve IMF, enflasyonu düşürme yolunda göstergelerin iyi gittiğine işaret ederek, aynı yolda ilerleneceğini dile getirdi.


Dolar :
663.800
Mark :
294.600
Altın :
39.600
Borsa :
12.172
#Yeni Şafak
#Radikal
#Sabah
#Borsa
#Dolar
23 yıl önce
Bir yıl önce basında bugün
Binali Yıldırım seçilirken...
Türkiye’nin tezlerini kim anlatacak…
Enflasyon ile mücadelede beklentileri kırmak ve fiyat yapışkanlığının önüne geçmek
Cari açık ve Gabar’dan gelecek 3,2 milyar dolar
Küresel savaşın kaçınılmazlığına dâir