|
Bir yıl önce basında bugün
Yeni Şafak

Gaz lambasıyla Avrupa'ya- Türkiye, bir yandan enerji sıkıntısı nedeniyle gaz lambalı günlere dönerken bir yandan da Kopenhag Kriterleri'ne uyma sözü veriyor.

Hürriyet

Sigara için 1 trilyon- Sigara yüzünden kanser olduğunu savunan Yurdagül Tufan, TEKEL aleyhine 1 trilyon 100 milyar liralık dava açtı.Tufan, ABD ve Avrupa'daki benzer davaların kazanıldığını hatırlatarak, ''Türkiye'de de adalet işlemeli'' dedi.

Zaman

Değişim hızlandı- İnsan Hakları Üst Kurul raporu çalışma belgesi kabul edildi. Hükümet, beklenen AB hedeflerini açıkladı; ama, bunların nasıl ve ne zaman gerçekleşceği sorusu hala cevapsız.

Milliyet

ABD hançeri- Amerikan Temsilciler Meclisi Alt Komitesi, seçimlerde 300 bin Ermeni oyu için en iyi müttefik Türkiye'yi sırtından vurdu

Sabah

Fehriye kararı siyasi değil- Belçika Başbakanı Guy Verhofstadt "Fehriye kararı Türk halkı, Türk hükümeti ve Türk devletine karşı düşmanca bir tutum olarak görülmemelidir. Belçika hiçbir zaman böyle bir davranış içinde olmamıştır" dedi.

Radikal

ABD'yle kriz kapıda- 'Ermeni soykırımı' tasarısı Temsilciler Meclisi alt komitesinde oy çokluğuyla kabul edildi. Türkiye-ABD ilişkileri bozulabilir.

Dolar:
673.000
Mark:
293.300
Altın:
39.700.000
Borsa:
11.320
#Yeni Şafak
#Radikal
#Sabah
#Dolar
#Mark
#Borsa
23 yıl önce
Bir yıl önce basında bugün
Türkiye’nin tezlerini kim anlatacak…
Enflasyon ile mücadelede beklentileri kırmak ve fiyat yapışkanlığının önüne geçmek
Cari açık ve Gabar’dan gelecek 3,2 milyar dolar
Küresel savaşın kaçınılmazlığına dâir
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi