|
Bir yıl önce basında bugün
Yeni Şafak

Çekiç Güç yolcu -Ankara, Ermeni tasarısının kabul edilmesi halinde, karara tepki olarak 9 yıldır Güneydogu ve Kuzey Irak'ta konuşlanan Çekiç Güç'ün görevine son verecek. İncirlik masaya yatırılacak.

Hürriyet

İlahiyatçıdan türban dersi- Muğla Üniversitesi'nin ilahiyatçı rektörü, ''Bir metrelik bez parçasısını dinin sembolü haline sokmak İslam'a ihanettir. Dışarda tezgahlanan bu siyasi ve boş emellere alet olmayın'' dedi.

Zaman

İnce strateji- Dışişleri Bakanlığı ve Genelkurmay, sözde "soykırım" tasarısına karşı eylem planı hazırladı. ABD'ye ölçülü tepki gösteren Ankara, Ermeni lobisinin 'nifak' tuzağına düşmedi.

Milliyet

Yetti artık- Türk vatandaşı Ermeniler ABD'deki Ermeni tasarısından çok kaygılı: 'Diyaloğa ve barışa zarar verecek'


Sabah

İsyan ettiren karar- Yalova Asliye Ceza Mahkemesi'nde dramatik bir karar verildi: 17 Ağustos depreminde 20 kurban alan Pelit Apartmanı'nın müteahhidi Kemal Uzun, toplu cinayetten değil "Tedbirsizlik"ten yargılandığı için 4 yil hapis ve 40 milyon para cezasıyla kurtuldu.


Radikal

Beş Amerikalı bir Türkiye- En zengin beş Amerikalı'nın 211 milyar doları bulan serveti, Türkiye'nin 200 milyar dolarlık gelirini solladı.
#Yeni Şafak
#Zaman
#Radikal
#Sabah
23 yıl önce
Bir yıl önce basında bugün
Cenazede gülme krizi!
Türkiye’nin tezlerini kim anlatacak…
Enflasyon ile mücadelede beklentileri kırmak ve fiyat yapışkanlığının önüne geçmek
Cari açık ve Gabar’dan gelecek 3,2 milyar dolar
Küresel savaşın kaçınılmazlığına dâir