|
Bir yıl önce basında bugün
Yeni Şafak

Fazilet kapatılamaz- Başbakan Bülent Ecevit'in, kamuoyunun sonucunu merakla beklediği kapatılma davasıyla ilgili olarak FP lideri Kutan'a, "Partinizin kapatılacağını zannetmiyorum. Bana göre FP'nin kapatılma ihtimali yüzde sıfır" dediği belirtildi.

Hürriyet

Prag'da küresel çatışma- Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'daki IMF ve Dünya Bankası toplantısını protesto eden binlerce küresellesme karşıtı toplantı binasına taş ve molotof kokteylleri ile saldırdı. Protestocularla Çek polisi kıyasıya çatışıyor.

Zaman

İşte gizli irtica- UNICEF'in Türkiye raporuna göre ülkemizde halen 7-13 yaş grubunda bulunan 1 milyon 307 bin kız çocuğu, 900 bin de erkek çocuğu okula gitmiyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın rakamlarına göre, ülkemizde okuma yazma bilmeyenlerin toplam sayısı ise 10 milyonu buluyor.

Milliyet

Baykal: İşi ehline verin- 'Halkta CHP'ye özlem var' diyen Baykal'dan kurultay mesajları. İslam Dini, "İşi ehline verin" der.

Sabah

Hortum dünür- Rauf Denktaş'ın dünürü Salih Boyacı, Türkiye'nin yardım olarak gönderdiği 7 trilyon lirayı da batırdı.

Radikal

Baza ilk mühür- Şişli Belediyesi, 'İmar Kanunu' ve 'İşyeri Açma ve Çalıştırma Kanunu'nun getirdiği kurallara uyulmadan kurulan bir istasyonu mühürledi. İlçedeki tüm istasyonlara 10 gün süre verildi.

Dolar :
666.000
Mark :
298.250
Altın :
39.700.000
Borsa :
11.514
#Yeni Şafak
#Zaman
#Sabah
#Dolar
#Mark
#Borsa
23 yıl önce
Bir yıl önce basında bugün
Var mı İstanbul’un canına okuyacağız diyen?
Şeriat politik bir rejim midir?
İnsaf!
Dağ yürekli adamların büyük seçimine doğru
Demografik dönüşüm