|

New York'ta kanlı hesaplaşma: 3 ölü 1 yaralı

Anka
00:00 - 18/12/2009 Friday
Güncelleme: 09:51 - 18/12/2009 Friday
Yeni Şafak
New York'ta kanlı hesaplaşma: 3 ölü 1 yaralı
New York'ta kanlı hesaplaşma: 3 ölü 1 yaralı

ABD'nin New York kentinde meydana gelen olayda, Manhattan'da bir apartman dairesini basan silahlı kişi aynı aileden üç kişiyi öldürdü, bir kişiyi de yaraladı. Saldırgan, olay yerinden kaçmak için kullandığı yangın merdivenlerinden dengesini kaybedince, apartman bahçesinin beton zeminine çakıldı ve olay yerinde öldü. Cinayetlerin uyuşturucu hesaplaşması olduğu iddia edildi. Polis olay sonrası evde yaptığı aramada kutuların içerisinde saklanmış eroin ve kokain buldu


New York Emniyet Müdürlüğü (NYPD) konuyla ilgili yaptığı açıklamada, olaydan sonra cesetlerin ikisinin apartman dairesinin yatak odasında, birinin banyoda ve katilin cesedinin de apartmanın bahçesinde bulunduğunu belirterek, Hector Quinones isimli katilin cezaevinden yeni tahliye olduğu, öldürdüğü Carlos Rodriguez"i cezaevinden tanıdığını söyledi. Polis olayda can veren 44 yaşındaki katil Hector Quinones'in evi silahla basarak, Carlos Rodriguez Sr.(52) oğlu, Carlos Rodriguez, (24) ve Rodriguez'in babası Fernando Gonzalez'i (87) öldürdüğünü açıkladı.


Olay sırasında evde bulunan iki kadından Giselle Rodriguez ağır yaralandı, ismi açıklanmayan diğer bir kadında, katille yaşadığı boğuşmanın ardından evden kaçarak canını zor kurtardı. NYPD sözcüsü Paul J. Browne, olayla ilgili yaptığı açıklamada Quinones'in işlediği cinayetlerde çok profesyonelce davranıp başta parmak izleri olmak üzere hiç bir delil bırakmamak niyetiyle eve girdiğini söyledi. Polis olay sonrası evde yaptığı aramada kutuların içerisinde saklanmış eroin ve kokain buldu.

14 years ago