|

Zelenskilerin tartışmalı ‘modası’: Vogue dergisine poz verdiler

Daha önce de kurgu ve savaştaki lider ile eşine yakışmayacak pozlar verdikleri için eleştirilen Zelenskiler işi abarttı. Zelenski ve eşi Olena Zelenska bu kez moda dergisi Vogue’a ‘mankenlik’ yaptı. Sosyal medya kullanıcıları, derginin “Cesaretin Portresi” başlığıyla yayınladığı röportaj ve fotoğrafları hayatlarını kaybedenlere saygısızlık olarak yorumladı.

00:00 - 28/07/2022 Perşembe
Güncelleme: 19:51 - 27/07/2022 Çarşamba
Yeni Şafak
Olena Zelenska-Volodimir Zelenski
Olena Zelenska-Volodimir Zelenski

Rusya tarafından işgal edilen Ukrayna’nın Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski ve eşi Olena Zelenska’nın savaşın tam ortasında dünyaca ünlü moda dergisi Vogue’a poz vermesi tartışma oluşturdu. Ukrayna First Leydisi Olena Zelenska, Vogue’un kapağında yer alırken dergideki röportajda Volodimir Zelenski’nin de olduğu çok sayıda fotoğraf yayınlandı.

Dergi röportajı “Cesaretin Portresi” başlığıyla yayınlarken bazı gazeteciler ve sosyal medya kullanıcıları savaşın ortasında bir dergiye poz verilmesini hayatını kaybedenlere yapılmış bir saygısızlık olarak niteledi. Ukraynalı lideri ve eşinin fotoğraflarını dünyaca ünlü isim Annie Leiboviz çekti.


#Volodemir Zelenski
#Olena Zelenska
#Vogue
#Rusya
#Ukrayna
2 yıl önce