|

Ulusal Kalite Büyük Ödülü Eczacıbaşı-Baxter ve Balnak'ın

11. Ulusal Kalite Büyük Ödülü'nü Eczacıbaşı-Baxter Hastane Ürünleri A.Ş.'nin, KOBİ kategorisinde ise Balnak Nakliyat A.Ş.'nin kazandı.

Yeni Şafak
00:00 - 16/10/2003 Perşembe
Güncelleme: 11:24 - 21/06/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
Ulusal Kalite Büyük Ödülü

Eczacıbaşı-Baxter ve Balnak'ın
---------------------- manset ---------------------

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve TÜSİAD tarafından bu yıl 11'incisi düzenlenen Ulusal Kalite Ödülleri töreninde, Ulusal Kalite Büyük Ödülü'nü Büyük Ölçekli İşletmeler kategorisinde Eczacıbaşı-Baxter Hastane Ürünleri A.Ş.'nin, Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelerkategorisinde ise Balnak Nakliyat ve Lojistik Hizmetleri Ticaret A.Ş.'nin kazandığı açıklandı. Assan Alüminyum ise Ulusal Kalite Başarı Ödülü'nü almaya hak kazandı.

Ulusal Kalite Ödülü Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ali Rıza Kaylan konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Ulusal Kalite Ödülü'ne başvuran kuruluşların Avrupa'daki işletmelerle yarışabilecek düzeyde olması, Türkiye'nin kalite konusunda ne kadar ileride olduğunun bir göstergesidir. Bunun bir örneğini de geçtiğimiz günlerde Avrupa Kalite Ödülü' nde başarı gösteren 2 Türk kuruluşumuzla yaşadık. BOSCH-RBTR Bursa Avrupa Kalite Büyük Ödülü' nü kazanırken, Kocaeli Sanayi Odası ise Avrupa Kalite Başarı Ödülü'nü kazanan ilk kamu kuruluşumuz oldu."


----------------- imza------------------

----------------- imza------------------



#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
21 yıl önce