|

Wonderland Eurasıa’dan sürpriz yarışma: Selfie çek 1 yıl eğlen

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve 29 yıllığına kiraya verilen Avrupa’nın en büyük Tema Parkı Wonderland Eurasia’da açıldığı ilk günden beri eğlence ve adrenalin bitmek bilmiyor.

Yeni Şafak
13:32 - 29/03/2019 Cuma
Güncelleme: 14:35 - 29/03/2019 Cuma
Yeni Şafak
Ankapark
Ankapark

Ankapark olarak da bilinen Wonderland Eurasia, sürpriz bir yarışma ile yerli ve yabancı turistlerin karşısına çıkıyor.

EN İYİ SELFİEYİ ÇEK 1 YILLIK LİMİTSİZ WONDERLAND EURASIA KARTI KAZAN

Wonderland Eurasia Tema Park içinde 3 arkadaşını da etiketleyerek #WonderlandEurasia hashtagi ile yapacakları selfie paylaşımları arasından jüri tarafından belirlenecek en iyi selfieyi çeken 10 kişiye, 1 yılık limitsiz Wonderland Eurasia Tema Park giriş kartı hediye edilecek.

Eğlenceyi doyasıya yaşayan vatandaşlar, yarışma aracılığıyla çekecekleri fotoğraflarla ödül kazanarak eğlencelerini daha da taçlandıracaklar.


HEM EĞLEN HEM KAZAN

20 Nisan tarihine kadar sürecek olan yarışma için; ziyaretçilerin Wonderland Eurasia sosyal medya hesaplarını (Facebook, Instagram, Twitter) takibe almaları ve tema parkta çektikleri selfieyi #WonderlandEurasia hashtag’i ile 3 arkadaşlarını da etiketleyerek paylaşmaları gerekiyor.

Yarışma sonucunda kazanan vatandaşlar 23 Nisan’da Facebook, İnstagram ve Twitter adresleri üzerinden açıklanacak. Kazananların isimleri ve fotoğrafları ayrıca Tema Park’a ait şu sosyal medya adreslerinden de paylaşılacak:

#Ankapark
#Wonderland Eurasia Tema Park
5 yıl önce