|

Markalarda 365 gün ucuzluk vaadeden Deposite açıldı

Markalı ürünlerde 365 gün ucuzluk vaad eden Deposite Outlet Merkezi İkitelli'de hizmete açıldı.

Şükrullah Dolu
00:00 - 10/02/2008 Pazar
Güncelleme: 00:28 - 10/02/2008 Pazar
Yeni Şafak
Markalarda 365 gün ucuzluk vaadeden Deposite açıld
Markalarda 365 gün ucuzluk vaadeden Deposite açıld

Sinpaş Grubu'nun, İkitelli Organize Sanayi Bölgesin'de 170 bin m2 inşaat alanı üzerine kurulan Deposite Outlet Merkezi, dün İstanbul Valisi Muammer Güler tarafından hizmete açıldı. İkitelli'deki modern kompleksinde, perakende dünyasının önemli markalarını çatısı altına toplayarak, 365 gün ucuzluk vadeden Deposite, outlet mağazacılığı ile iş merkezi kavramını buluşturuyor. İddialı outlet mağaza kombinasyonu, modern binası, merkezi konumu ve rahat ulaşım avantajı ile Deposite, Avrupa ve Amerika'da örnekleri bulunan, prestijli alışveriş merkezlerinin Türkiye'deki öncüsü olmayı hedefliyor. Sadece modanın öncüsü olan markalarıyla değil, yeme içmenin tadına varılacak farklı ve özel konseptli kafe ve restaurantları, Tarihi Mısır Çarşısı'nın bir temsili olan nostaljik açık pazarı "Arasta" ile de herşeyin inceden inceye düşünüldüğü Deposite, bir yaşam merkezi konforu sunuyor.

Deposite, İkitelli'de bulunduğu merkezi konum itibariyle bölgenin de çehresini değiştiriyor. Bunun için Atakent (Halkalı), Bahçeşehir, Başakşehir'e ücretsiz müşteri servisi ile ulaşım hizmeti sunuyor. 1.750 araç kapasiteli açık ve kapalı otoparklarıyla Deposite, park sorunu olmayan ender alışveriş merkezlerinden birisi olarak dikkat çekiyor.

SAĞLIK VE SPOR HİZMETİ

İki bloktan oluşan Deposite'de sağlık, spor ve spa birimlerinden oluşan Life Club da hizmet veriyor. Başakşehir, Halkalı Toplu Konutları,Avrupa Konutları, Olimpiakent, Kiptaş ve Emlak GYO gibi planlı yerleşim birimlerinin hemen yakınında bulunan Deposite, tüm İstanbul'un alışveriş ihtiyacını karşılamak üzere hayata geçirilmiş dev bir proje.


Markalar ünlü fiyatlar uygun

365 gün cuzluk vadeden Deposite'de uygun fiyatlarla istifade edilebilecek markalardan bazıları şöyle: YKM, Mango, Tekzen, Mudo, Beymen, Tchıbo, Tefal, Samsung, Kiğılı, Atasay, Mavi Jeans, Özdilek, Dufy, Colin's & Loft, Roman, Intermod, Arslanlı, Crispino, Bücürük, Tergan, Step Halı, En Plus, By Colic, Shu-Shu, Guga, Jaade, Xint, Yataş.




16 yıl önce