|

Beşiktaş'ta başörtülü kadına saldıran sanık tahliye edildi

İstanbul Beşiktaş'ta 12 Kasım'da başörtülü öğretmen Şüheda Nur Eriş'e saldırdığı iddiasıyla gözaltına alınarak tutuklanan 4 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Berrak Karaoğlu tahliye edildi.

11:15 - 31/01/2020 Cuma
Güncelleme: 11:48 - 31/01/2020 Cuma
DHA
Berrak Karaoğlu, 4 yıl hapis istemiyle yargılanıyordu.
Berrak Karaoğlu, 4 yıl hapis istemiyle yargılanıyordu.

Berrak Karaoğlu isimli kadın, başörtülü öğretmen Şüheda Nur Eriş'e, evine gitmek üzere yolda yürüdüğü sırada yumruklu saldırıda bulunmuştu. Başörtülü öğretmene saldıran Karaoğlu, olayın ardından polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınmıştı. Daha sonra ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

"BANA TİKSİNMİŞ BİR ŞEKİLDE BAKIYORDU"

Karaoğlu emniyette verdiği ifadesinde, "Cadde üzerinde yürüdüğüm esnada ismini olay akabinde öğrendiğim Ş. N. E.’nin bana doğru kulaklığını takmış bir halde yürüdüğünü gördüm. Bu şahıs tiksinmiş bir şekilde bana bakıyordu. Ben de bunun üzerine bu bayana refleksle bir tokat attım. Sonra yürüyerek oradan uzaklaştım. Bu kişiyi hiç tanımıyorum. İlk defa orada gördüm. Aramızda husumet yoktur. Olaydan sonra da kendisiyle karşılaşmadık. Şimdi görsem de bu şahsı tanımam. Ani bir refleksle olmuş bir harekettir. Başka bir amacım yoktu” ifadelerini kullanmıştı.

4 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Karaoğlu, bugün tahliye edildi.


Ayrıntılar geliyor...

#beşiktaş
#başörtü
#saldırı
4 yıl önce