|

Çocuğu boks makinesi yerine koyup dövdü

Gençler arasında bireysel şiddetin son dönemlerde artığı günümüzde özellikle lise çağındaki çocukların karıştığı olaylar daha sık görülmeye başladı. Adana'da bir kişi, kendi yaşlarındaki bir genci onu boks makinesi yerine koydu, cebine 1 lira sıkıştırıp saatlerce darp etti. Tüm bu anları kendi arkadaşına videoya çektirirken, darp mağduru çocuk polise verdiği ifade de dayak yemesinin yanı sıra 80 lira parasının da çalındığını iddia etti.

Yeni Şafak
09:30 - 11/03/2019 Pazartesi
Güncelleme: 09:32 - 11/03/2019 Pazartesi
IHA
Darp edilen çocuğun gözlüğü kırıldı, gözleri ve elmacık kemikleri morarardı.
Darp edilen çocuğun gözlüğü kırıldı, gözleri ve elmacık kemikleri morarardı.

Olay 8 Mart günü Toros Mahallesi Hayal Park'ta meydana geldi.

İddiaya göre, gece spordan çıkıp evine giden Musa Anıl Bozer'in (16) önü, Hayal Park'ta kısa süre arkadaşlık ettiği Ş.E.'nin yeni arkadaşı K.T. tarafından kesildi. K.T. Bozer'i darp etmeye başladı. Bu sırada K.T.'nin yanında bulunan arkadaşına da video çektirdi.

Bozer'in darp sonucu gözlüğü kırıldı ve sol gözü şişti. Yüzünde de kızarıklıklar oluşan Bozer, K.T.'den dakikalarca dayak yedi.

Benim boks makinasındaki rekorumu biliyor musun?

  • Bu sırada K.T. Bozer'e "Sana yeter mi bu kadar aldın mı dersini. Sana burada şöyle bir vururum bayıltırım öldürürüm diye korkuyorum. Ama hak ediyorsun sen. Sen benim boks makinesinde rekorumu biliyor musun. Ben boks makinesinde 962 yaptım. Şimdi seni boks makinesi yapıyorum. Bakalım rekorumuz kaç olacak. Boks makinesi para ile çalışıyor" diyerek çocuğun cebine 1 lira koyup yumruk atıyor.

Bozer yere düşünce burada da dövmeye devam ediyor. Daha sonra da K.T. ve arkadaşı olay yerinden ayrılırken, olaydan sonra evine dönen Bozer'in ailesi çocuklarının halini görünce polise gidip şikayetçi oldu.

Çocuğun annesi oğlunu bu halde görünce çok korktuğunu, hemen polise giderek başvuru yaptığını söyledi.


Bu arada zanlı, Fatih Polis Merkezi ekipleri tarafından yakalandı. Zanlıya "kasten yaralamadan" işlem başlatıldı. Ailenin gasp iddiası ise araştırılıyor.

#Adana
#Darp
#Boks
5 yıl önce