Edirne ve Kırklareli'nde 19 düzensiz göçmen yakalandı
10:36, 20/09/2025, Cumartesi
AA

Edirne ve Kırklareli'nde 19 düzensiz göçmen yakalandı
Edirne ve Kırklareli'nde yurda yasa dışı yollarla girdiği belirlenen 19 düzensiz göçmen yakalandı.
Edirne Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları ile Asayiş şubeleri ekiplerince kent merkezinde düzensiz göçmenlere yönelik denetim gerçekleştirildi.
İl Göç İdaresine bağlı Mobil Göç Noktası Aracı'nın da yer aldığı denetimde pansiyon, sokak ve caddelerde yakalanan düzensiz göçmenlerin pasaportları kontrol edildi, parmak izleri alındı.

Denetimlerde Irak ve İran uyruklu 9 düzensiz göçmen yakalandı. Yabancı uyruklulardan birinin "basit yaralama" suçundan arandığı belirlendi.
Yabancı uyruklular işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.
Kırklareli Emniyet Müdürlüğü ekipleri de göçmen kaçakçılığıyla mücadele çalışmaları kapsamında Karahıdır Mahallesi'nde denetim gerçekleştirdi.
Denetimde yabancı uyruklu 10 düzensiz göçmen yakalandı.
Düzensiz göçmenler işlemlerinin ardından Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

Gündem
Çanakkale’de 23 kaçak göçmen kurtarıldı

Gündem
Aydın açıklarında 25 düzensiz göçmen yakalandı

Gündem
Tır dorsesinde 17 düzensiz göçmen yakalandı
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.