|

Gurur verici başarılar yenilerinin habercisi

Sultangazi Belediyesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bilim ve Kültür Merkezi, dolu dolu geçen yıl noktaladı. Programda çocuklarla bir araya gelen Başkan Abdurrahman Dursun, “Çocuklarımızın bugün ortaya koydukları bu gurur verici başarılar, gelecekte ulaşacakları çok daha büyük başarıların da habercisidir” dedi.

00:00 - 22/06/2022 Çarşamba
Güncelleme: 18:18 - 21/06/2022 Salı
Yeni Şafak
Başkan Abdurrahman Dursun çocuklarla bir araya geldi.
Başkan Abdurrahman Dursun çocuklarla bir araya geldi.

Sultangazi Belediyesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bilim ve Kültür Merkezi, 2021-2022 dönemini çocuklara bilimi ve sanatı sevdiren eğitimler, atölyeler ve etkinliklerle dolu dolu geçirdi. Merkez, geride kalan sezona yine bilim ve sanatla dolu bir kapanış programıyla veda etti. Program, çocukların düzenlediği sergi, müzik korosu ve tiyatro gösterisi gibi izleyicilerden bol beğeni toplayan etkinliklere sahne oldu. Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ile eşi Tuba Dursun, Belediye Başkan Yardımcısı Nurcan Öztürkmen, Belediye Başkan Danışmanı Abuzer Korkmaz, AK Parti Sultangazi Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Ayvalı, AK Parti Sultangazi Gençlik Kolları Başkanı Yasin Bakırcı, Sultangazi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Kızılay, meclis üyeleri, muhtarlar ve öğrenciler ile öğretmenleri ve velileri katıldı.

BİLİM, KÜLTÜR, SANAT VE SPORLA YETİŞİYOR

Programda katılımcılara hitap eden Başkan Dursun, çocukların ellerinden çıkan birbirinden güzel eserleri ve icatları hayranlıkla incelediklerini belirterek, “Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bilim ve Kültür Merkezimiz, çok güzel geçen bir dönemi daha geride bırakıyor. Yavrularımız, geçtiğimiz dönem de merkezimizde bilimle ve sanatla buluştular. Yalnızca bilgi ve becerilerini geliştirmekle kalmadılar, isterlerse neleri başarabileceklerinin de farkına vardılar. Elbette burada en önemlisi, onlara ihtiyaç duydukları imkânları sağlamaktır. Bizler, merkezimize gelen çocuklarımızın en güzel eğitimi alması için buradaki imkânları geliştirmeye devam ediyoruz. Merkezimizde görev alan öğretmenlerimiz alanlarının en iyileri. Atölyelerimizin fiziki imkânlarını geliştirirken eğitsel materyallerimizi de en iyileri arasından seçiyoruz” diye konuştu.

EN FAZLA LİSANSLI SPORCUYA SAHİP

Çocukların gerekli imkânlara sahip olduklarında neleri başarabileceklerine şahit olduklarını dile getiren Başkan Dursun, “Bugün ortaya koydukları bu gurur verici başarılar, gelecekte ulaşacakları çok daha büyük ve yeni başarıların da habercisidir. Aynı tabloyu, spor alanında da görüyoruz. Çocuklarımızı sporda da güçlü bir şekilde destekliyoruz ve onlar da Türkiye, Avrupa ve Balkan şampiyonluklarıyla şimdiden gurur kaynağımız oluyorlar.

Geleceğimizin olimpiyat şampiyonlarının Sultangazi’den çıkacağını ilan ediyorlar. İstanbul’un en fazla lisanslı sporcuya sahip kulübü, Sultangazi Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’dür. Bu, çok önemli bir birinciliktir. Çocuklarımızı bilim, kültür, sanat ve sporla; geleceğe en güzel şekilde hazırlıyoruz” dedi.

#Sultangazi Belediyesi
#Necmettin Erbakan Bilim ve Kültür Merkezi
#Abdurrahman Dursun
2 yıl önce