|

İbrahim Erkal hayatını kaybetti

Beyin kanaması geçiren ve 29 gündür yoğun bakımda olan İbrahim Erkal, 50 yaşında hayatını kaybetti. Erkal’ın 3 gün önce beyin ölümü gerçekleşmişti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 12/05/2017 Cuma
Güncelleme: 01:39 - 12/05/2017 Cuma
Yeni Şafak
İbrahim Erkal
İbrahim Erkal

12 Nisan gecesi Maltepe’deki evinin otoparkında güvenlik görevlileri tarafından bilinci kapalı halde bulunarak tedavi altına alınan sanatçı İbrahim Erkal hayatını kaybetti. 29 gündür komada olan Erkal’ın salı günü beyin ölümü gerçekleşmişti. Doktorlar Erkal’ın yaşam destek ünitesine bağlı olarak kalp ve diğer organların hayati fonksiyonlarının devam ettiğini açıklamıştı. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Necdet Sağlam dün saat 22.10’da Erkal ile ilgili acı haberi verdi. Sağlam, “Değerli sanatçımız İbrahim Erkal bugün (dün) saat 22.10’da kalbinin de durması sonucu vefat etmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır dileriz” dedi.

CANISI İLE ŞÖHRET OLDU

1996’da ‘Canısı’ şarkısıyla şöhrete kavuşan 50 yaşındaki Erkal, 12 Nisan gecesi Maltepe’deki evinin otoparkında baygın halde bulunup, beyin kanaması ön tanısı ile Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. İlk müdahale sonrasında Beşiktaş’ta bulunan özel bir hastaneye sevk edilen Erkal, 29 Nisan’da Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nakledilmişti.

#İbrahim Erkal
#Maltepe
7 yıl önce