|

İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden tam puanlı öğrencilere 300 lira burs

Cumhurbaşkanı'nın adını taşıyan, İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi, yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerini Fen Bilimleri ve Sosyal Bİlimler proje-program okulu olarak karşılayacak. Gelecek odaklı eğitim anlayışıyla hizmet veren kurum, 500 tam puanla tercih eden öğrencilerine 300 lira burs imkanı sağlayacak.

Yeni Şafak
12:44 - 30/06/2017 Cuma
Güncelleme: 13:15 - 30/06/2017 Cuma
Yeni Şafak
​İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi, tam puanla tercih yapan öğrencilere 300 lira burs verecek.
​İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi, tam puanla tercih yapan öğrencilere 300 lira burs verecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mezun olduğu aynı zamanda geçen yıl ismi verilen İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi hizmet binaları modern sınıflarıyla öğrencilere kaliteli bir anlayışla eğitim veriyor.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, eski TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ismin öğrenim gördüğü okul yeni öğretim yılında Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimleri olmak üzere 2 program uygulayacak.

İki yeni statü kazandı
Yeni eğitim-öğretim yılında hem Fen Bilimleri hem de Sosyal Bilimler proje/program okulu olarak öğrencilerini karşılayacak olan kurum, burs imkanı da sağlıyor. Okulu 500 tam puan ile tercih eden öğrencilere 300 lira, 490-500 arası puan ile tercih eden öğrencilere 200 lira burs verilecek.

Kaliteli eğitim için tüm şartlar hazır

24 derslik, pansiyon, laboratuvar, zengin kütüphane, açık-kapalı spor salonu, mesleki ve sosyal aktiviteler, Türk İslam Sanatları eğitimi, İngilizce-Arapça dil eğitimleri, Ygs ve Lys hazırlık kurslarıyla öğrencilerine gelecek odaklı bir eğitim imkanı sunan İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi, yeni dönemde öğrencilerini bekliyor.

#Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi
#Fatih
#LYS
#YGS
7 yıl önce