|

İYİ Partili Aytun Çıray’ın ‘öldü’ dediği Deniz Baykal hakkında Mehmet Sevigen’den açıklama: Bu yalanlarla ömrünü uzatıyorlar

İYİ Partili Aytun Çıray, sosyal medya hesabından yaptığı “Deniz Baykal” öldü paylaşımı gündeme bomba gibi düştü. Kısa sürede yalanlanan paylaşımla ilgili Çıray tarafından ‘özür mesajı’ yayınlanırken, Baykal’ın sağlık durumu hakkında en yakınındaki isimlerden Mehmet Sevigen yenisafak.com’a konuştu: Akli dengesi yerinde, fizik tedavi süreci devam ediyor. Bu yalanlarla ömrünü uzatıyorlar. İnadına yaşıyor.

Taha Hüseyin Karagöz
15:40 - 8/08/2022 Pazartesi
Güncelleme: 15:48 - 8/08/2022 Pazartesi
Yeni Şafak
CHP eski genel başkanı Deniz Baykal (arşiv)
CHP eski genel başkanı Deniz Baykal (arşiv)

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, yaptığı paylaşımla sosyal medyanın gündemine oturdu. Çıray, Twitter hesabından eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın öldüğünü iddia ederek, "Allah'tan rahmet dilerim" ifadelerini kullandı.

Çıray özür diledi

Kısa sürede yalanlanan iddiayla ilgili bu kez başka bir açıklama yapan Çıray, yanlış bilgi aldığını söyleyip özür diledi.

En yakınındaki isim: Sevigen konuştu

Partinin eski yöneticilerinden ve Baykal’ın yakın arkadaşlarından Mehmet Sevigen, tartışmalarla ilgili son durumu yenisafak.com’dan Taha Hüseyin Karagöz’e anlattı. Olağanüstü bir durumun olmadığını belirten Sevigen şu ifadeleri kullandı:

Akli dengesi yerinde konuşuyor

Durumu stabil. Yoğun bakımda falan değil. Fizik tedavi süreci devam ediyor. Antalya’ya o yüzden götürülmedi. Ankara’da ailesiyle birlikte yaşıyor. İki ayda bir çıkartıyorlar. Bir ilçe başkanından çıkmış bu bilgi. Nasıl oldu biz de anlamadık. Akli dengesi de yerinde. Konuşuyor düşüncesini aktarıyor. Anlamakta zorluk çekiyoruz niye böyle yapıyorlar. Bu yalanlarla ömrünü uzatıyorlar. İnadına yaşıyor.


#deniz baykal
#aytun çıray
#iyi parti
#chp
#genel başkanı
#öldü
#iddiası
#mehmet sevigen
2 yıl önce